Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver Sorunu(Lütfen Yardım Hiçbir Yerde Bulamadım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Benim bilgisayarımda ekran kartı driveri yüklü değil gibime geliyo. Tam olarakta emin değilim. Yada güncel değil. Ekran kartı driverin yüklü olmadığını nerden çıkarttın derseniz oyunlardan. Örneğin minecraftı açarken bad video card driver yazması. Cs 1.6da Software den opengl ye çevirilmemesi. 16 bbp den 32 bbp ye yükseltilmemesi (cs 1.6). Ekran kartımın driverini internetten kendi sitesinden yüklemeyi deniyorum ve sorun çıkıyor. yükledikten sonra ekran 640x480 oluyor ve 4 bite düşüyor. Ve birdaha düzeltilemiyor. Yardım Edenlere ve etmeye çalışanlara şimdiden teşekkürler.

Ekran Kartı: NVidia GeForce FX5500 (256 mb)
    İşlemci: Intel(R) Pentium(R) 4CPU 2.26GHZ
    Anakart: Gigabyte Technologhy Co., Ltd. Model: GA-8SG800
    Windows XP Professional
    Ram 1 GB

• burdan driveri indirebilirmisiniz
    http://www.nvidia.com/object/winxp_175.19_whql.html indirip deneyin eğer olmazsa başka yollar deneriz.
  • Açıkçası risk almak istemiyorum çünkü bu siteden indirdiğim driverleri yükleyince ekran 640x480 oldu ve 4 bit oldu ve düzeltilemedi. taki sistem geri yükleyene kadar. eğer yükle sonuca çıkabilirsin dersen yükleyip denerim
  • Dump D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın verdiği driver linki sizin ekran akrtınızın. Normal şartlarda problem olmaması gerekiyor. Eğer problem var ise başka bir sebebi vardır, driver doğru çünkü. Belki de driver problemlidir, bilemeyiz.
  • Tamam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.