Şimdi Ara

EKRAN KARTIM ÇALIŞMIYOR SORUN NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaslar gecenlerde bilgisayarimi kullanirken bilgisayarin usb portuna cep telefonumu baglamak istedim ama butun usb ler dolu oldugu icin birini cikarttim telefonuma taktim. Sonrasinda ne zaman telefonumu taksam mouse (A4 Tech mouse sıkıntılıydı. Usb ler noşken bile klavyenin gitmesine neden oluyordu. Sonradan kendi kendine bozuldu) gidiyordu telefonu cikartip mouse u cikartip taktigimda duzeliyodu. Boyle bi kac kez denedikten sonra bilgisayar birden kapandi ve bi daha acmaya calisitigimda acilmadi.

O sırada görev yöneticisine baktığımda hdd harddisk kullanımı %100 dü cpu işlemci kullanımıda %80-90 lardaydı. Ram kullanımıda yine70-80 lerdeydi. Yani bilgisayar baya kasıyordu. Kasayı açıp ekran kartıma baktığımda fanı falan hiçbişey çalışmıyordu. Onu yerinden sööküp yerine başka ekran kartımı taktığımda çalıştı. Onboard anakrtımı monitöre nağladığımda yine sorunsuz çalıştı. Acaba ekran kartı psu power ın yetrsizliğinden mi çalışmıyor. Valx 230W luk power kullanıyorum. Anakartım Gigabyte G41M Combo Onboard anakart Ekran kartım Sapphire R7 240 2GB 128bit ddr3 Ati

Ekran kartımın üzerinde herhangi bir yanık izi veya koku yoktu. Acaba ekran kartımı kendim tamir edebilir miyim. Yada power ı değişsem çalışır mı? Ekran kartı pwer ın yeteri kadar güç göderememesinden mi bozuldu?

korkusuzmaraz bu mesajı paylaştı

• O powerı çöpe atıp düzgün bilinen markaların kalıtekı 80+ bronz sertifikalı powerlarından satın alınız.
    son paragrafta son cümlenizde zaten denilecek şeyi kendiniz demişsiniz. popwerınız 430 watt +12 volt 1 ci kanaldan güya 20 amper veriyor +12 diğer kanalındanda güya 15 amper veriyor asla inanmayınız. yarısını ancak verir o power.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

O powerı çöpe atıp düzgün bilinen markaların kalıtekı 80+ bronz sertifikalı powerlarından satın alınız.
    son paragrafta son cümlenizde zaten denilecek şeyi kendiniz demişsiniz. popwerınız 430 watt +12 volt 1 ci kanaldan güya 20 amper veriyor +12 diğer kanalındanda güya 15 amper veriyor asla inanmayınız. yarısını ancak verir o power.
    Tamam anladım da şimdi ekran kartı kesin bozuk mu? Bilgisayara ekran kartını taktığımda ekran kartının fanı dönmüyor ekrana görüntüde gelmiyor ve de onun haricindeki herşey çalışıyor.Hatta kavyedeki caps lock nun lock gibi göstergelerin ışıklarıda kapanıp açılabiliyor. Ekran kartında kısa devre olsaydı diğer parçalarda çalışmazdı diye biliyorum. Eğer bozuksa da kendim tamir edebilir miyim? Yada nerede kaç paraya tamir ettirebilirim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor????
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.