Şimdi Ara

AYNI ANDA 2 EKRAN KARTIM ÇALIŞMIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA Benim laptopta 2 tane nvidia 750m SLI var. nfs rivals oyununda oyunu maks özelliğe alıyorum (1920x1080 ulta) ama ikinci ekran kartım devreye girmiyor. bu bana biraz sorun ilk başlarda oyun gayet akıcı oluyor fakat ısınmayla birlikte yavaşlamalar oluyor. zaten oynayan bilr rivals da kasma diye bişey yok sadece sistem oyunu ağırlaştırıyor. diğer ekran kartım devreye girse sorun olmucak. mesela bundan önceki oyunda (most wanted 2012) çift ekran kartı çalışıyor. nvdia denetim masasından ayar yapıyorum çift gpu u işaretliyorum ama yine çalışmıyor. nasıl çözebilrim sorunu ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACU45 -- 1 Ocak 2015; 19:12:21 >

• ileridei yavaşlama ısınmadan kaynaklanıyor olabilir hocam ısındıkda frekans düşürüyor böylelikle oyunlarda problem yaşıyorsunuz
  • Büyük ihtimal Lenovo y510p laptopunuz o laptop win 8.1 güncellemesinden sonra 2. Kartı görmüyor bios güncellemesi yapmazsanız. Sitesinde sli için bios güncellemesi var onu indirip yükleyin 2. Kartta çalışacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • House M.D. kullanıcısına yanıt
    evet laptop o teşekkür ederim
  • bios güncellemesi bulunmuyor zaten son bios sürümünü kullanıyomuşum (v3.05)

yardım eden ?
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    bence ısınmadan kaynaklanmıyor ki laptobum kolay kolay ısınmıyor. dead rising de bile makina kasmıyor (high ayarda)
  • Bazı dizüstü pc lerde 2 ekran kartına 1 . Si zorlanınca gecer acaba buna baktınız mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HüseyiNNN53 H kullanıcısına yanıt
    yukarıda dediğim gibi oyunda zorlanma var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACU45

bios güncellemesi bulunmuyor zaten son bios sürümünü kullanıyomuşum (v3.05)

yardım eden ?

Bios update değil direk orda win 8.1 için sli update i var onu bulun tel girdiğimden yardımcı olamıyorum

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    denedim ama sonuç yok hala biri çalışmıyor. oyundan kaynaklandığını anladım. çünkü oyunda kasma takılma diye bişey yok hangi makinayı kullanırsan kullan sadece oyun yavaşlıyor. fps hep sabit. zorlanma oldukça sistem oyunu yavaşlatıyor. Teşekkür ederim yardımlarınz için
  • ACU45 A kullanıcısına yanıt
    Ekran kartları SLI olarak çalıştırmaniz için oyunun SLI desteğinin olması gerekiyor sorun bundan kaynaklanıyor olabilir

• Oyun sli desteklemiyor olabilir.

Birde driverlarla ilgili sıkıntı olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.