Şimdi Ara

Ekran Kartı Driver yükleyince PC açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
56.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 hafta önce bilgisarımda oyun oynarken birden mavi ekran çıktı ve bilgisayar reset attı bilgisayar bida açılmadı bende format attım format attıktan sonra oyunlar gene açılmıyordu ekran kartını güncelleştirin die bir hata veriyordu bende ekran kartını güncelleştirince bilgisayar gene resetledi bu işlemi 8-10 kere tekrarladım olmadı aygıt yöneticisinden ekran bağdaştırıcılarına baktığımda vga denetleyici adlı bir şey vardıı ama ekran kartının driver kaldırınca bilgisayar normal olarak açılıyordu driver yükleyince açılmıyor ancak güvenli modda açılıyordu artık güvenli moddada açılmıyor ne yapmalıyım
  • uzun uğraşlar sonucu foruma başvurmaya karar verdim : )

6 ay önce dell inspiron n 5110 laptop aldım 2 hafta önce ekranı kırıldı yeni ekran sipariş ettim taktım gayet güzel görüntü veriyor halada veriyor bu laptoptan yazıyorum herneyse bilgisayar a sistem kurup nVidia GeForce GT 525M ekran kartım var ekran kartı driverini yükleyince pc açılmıyordu makineyi açtım biraz kurcaladım oynadım en son açıldı ama şimdide ekran kartı ile örn nfs hot pusiut oyununu oynuyorsun ılk yarıstan sonra donuyor cakılıyor veya pes 2012 yukluyorsun aynı sekılde bı sure oynayıp cakılıyor pc ekran kırılması oldugu ıcın su an ıcın garantıde bakmıyor zaten oyun oynayan bırısı degılım ama boyle olması benı düşündürüyor herneyse bu konu hakkında bı fıkrı olan varmı benım fıkrım ekran kartı ıle ılgılı chıpsetınden arıza oldugunu dusunuyorum yada baska bı yolu varmıdır karsılasan bu sorunla çözümü nasıldır onlar dısında hersey normal makınede zaten teknık servısım ama boyle bı durumada dusmedım : )

• Buna benzer bir sorun benim başımada gelmişti. Biraz basit olacak ama format attıktan sonra eğer anakart üzerinde ekran kartı varsa onun driverini yükleme. Sadece harici yani kullandığın ekran kartının driverini yükle. Yoksa kartlar çakışıyor ve böyle bir sorun yaratabiliyor.
  • arkadaşlar konuyu 2009 da size danışmak için açmıştım fakat görüyorum ki günümüze kadar konu kalmış hd2600 pro lu bilgisayarımı yoksul bir akdaşaıma verdım. şimdi yeni sistem kurdum hd7970 var ısınma sorunu olmuyo artık : D Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Soruna gelince ; o sorun meğer driverla alakalıymış bazı arkadaşlar yanmış demiş ama öyle bişey yok atinin sitesinden HOTFIX diye bir driver kurmuştum olmuştu hiç unutmam. Değerli cevaplarınız için hepinize teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.