Şimdi Ara

Ekran kartı driverları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye format attım ekran kartı driverlarını yüklemek istiyorum. İntel vga diye bir dosya indiriyorum bunun içinde bir sürü şey var. Ben hangisini kurmalıyım? Setup yüklüyürom. Ondan başka daha bir sürü dosya var işinde. Hani bu txt ya da bat dosyalarını demiyorum. İgxpun tam hatırlayamadım bunlar var. Tek tek bu klasörün içindeki herşeyi yüklemek mi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Bilgisayarınız masaüstü ise BIOS menüsüne girerek(Bilgisayar açılışında DEL, F2 veya ESC tuşlarına basarak giriliyor, anakart ve üreticiye göre basmanız gereken tuşlar değişebilir.) oradan anakart modelinizi öğrenirseniz, üretici sitesinden erişebilirsiniz. BIOS menüsüne giremiyor iseniz bilgisayarın yan kapağını açarak, anakart üzerinde yer alan model bilgileri ile yine üretici sitesinden indirebilirsiniz.

Bilgisayarınız dizüstü ise notebook arkasında genellikle seri numarası veya marka/model yazar, yine üretici sitesinden girerek indirebilirsiniz.

Eğer harici bir kart kullanıyor ve marka/modelini hatırlayamıyorsanız NVidia ve AMD ATInin sitelerinde otomatik tanımlama ve indirme yazılımları var.(Kendisi bulup yüklüyor.) Bunları kullanabilirsiniz.

Çok eski bir bilgisayar ise yukarıdaki dediğim yöntemlerden sonuç elde edemediyseniz, Driver Magician vb. programları kullanarak eksik sürücüleri tamamlayabilirsiniz.

Bir diğer yöntem ise kullandığınız işletim sistemi Windows 7 ve üstü ise Windows Update ile ekran kartı sürücüleri yüklenebiliyor. Güncelleştirmeleri denetledikten sonra kendisi bulursa oradan yükleyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.