Şimdi Ara

ekran kartı fanı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar radeon 9550 kartımın geçenlerde fanını temizledim fakat bilgisayarı açtığımda hafif bir ciyaklama sesi geliyor fandan. kasayı sallayınca biraz gidiyor acaba fan mili bir yere mi sürtünüyor? fanı vidalarından söküyüm dedim kart elimde kalıcaktı azdaha bir türlü vidayı gevşetemedim avaba bir önerisi olan var mı?

• Sen Bi kontrol Et Kablo Fln Sürtüyomu Olmassa Şarzlı El Matkapları Var Onların Vida ucu ile aça bilirsin belkide fanın kanatları e.k sürtüyordur..
  • bende kablo yapıyor sanıdım ama kasayı biraz sallayınca gitti fan fırçalıysa bi yağlayım diyorum ama namussuz bir türlü açılmıyor
  • Bence bu konunun modifikasyonla hiçbir ilgisi yok,bu konu teknik servis bölümünde açılmalı.
  • Tamir bölümü burası değil. Ama kasanı açınca ses geliyorsa ekran kartından da geliyorsa sökmek için gerekli torna vida ve penseleri edinmeden sökmeye çalışmanı önermem çöpe atarsın kartını. Gerekli sökme aparatlarını mutlaka edinmelisin.
  • arkadaşım o karta fana gerekyok bendede vardı eskiden a9550 fan falan yoktu gayet iyide oyun oynuyordum tabi biraz ısınıodu ama aşırı değildi 50-60 gezinirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.