Ekran kartına doğru hava üfleyen bi fan takmak istiyorum aklımda 2 seçenek var ya kasanın tabanına kasanın içindeki havayı karta üfleyen bi tane takacam ya da pci slotlarına hiç kart takılı olmadığı için kasanın alt arka tarafı boş duruyor buraya uyggun bir tane fan uydurup sabitleyerek içeri hava üflemesini sağlayacam sizce hangisi daha mantıklı
ekran kartı üzerine hava üfletmen bişey ifade etmiyo ben defalarca denedim senin düşündüğünü...kartın oluşturduğu sıcak havayı kasadan uzaklaştırman lazım kasanın yan panelinde fan olsun yeter egzosfan tabi dışarı üflicek yane
pci slotuna takılan fan çeşitleri var bunlara bakabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
/>
Hangi sitede bulunuyor bu ürün ?
quote:
Orjinalden alıntı: BySerkan
/>
serkan abi bu urun PCI slotundan disariya dogru hava ufluyor. O yuzden ekran kartina yardimci olmaz. Egsoz fanin yetersizse bunu kullanabilirsin...
Sen simdi git 1 tane 12cm lik fan al. Sonra Zeminle ekran karti arasindaki mesafeyi olc. Git bi hirdavatciya veya yapi markete. Fanina iygin boyutta vida al. Gel Tak... Bu kadar bisey...
Bunu ben yaptim. Fakat 2. fan gereksiz. Sadece VGA nin fanina ufleyen bi tane 12 lik fan yeter sana...
Buda Ekran Kartimin Sogutucusu...
Bu sogutucunun uzerine ufleyen tek fan bana yetti. 2. fan isida artisa sebep oldu... O yuzden tek fan yeterli...
Iyi forumlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme