Şimdi Ara

EKRAN KARTI GİTTİ.FIRINLAYIMMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,,hp g62 bilgisayarımın q tane amd m880g (ati radeon 4200 ile).1 tanede ati radeon mobility hd 5470 var.4 ay once ekran kartı bozulduGoruntu vermşyodu.Isınma sorunu var laptopta ama kendin kapamıyo. ekrana.Arastırdım,ankartı cıkarıp o 2 ekran çipi açıkta kalacak sekilde alumşmyum folyoya sardım nolur nolmaz.AMA bazılraı direk anakartı koyuyo fırına. fırınladım 230 derecede 15 20 dk.(50 dereceden basladımm ısıtmaya).ise yaradı ama dun gene gitti.Fırınladım 8 dk boyunca kez 50 den basladım gene.Ama olmadı gene.
    NASI FIRINASAM?

Kotu yazdımm icin ozur dilerim.gecic olarak annemin netbookunu kullanıom.Ama allahtan dokumatşö ekranlı.

• Ardanazor A kullanıcısına yanıt
    hiç gerek yok hocam fırınladıktan sonra sana bir kaç ay daha hizmet verecektir ama oyun oynamak istediğinde daha kısa sürede hizmet verecektir onun için bana göre fırınlamanıza gerek yok hele ısınma sorunu varsa hiç bulaşmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

hiç gerek yok hocam fırınladıktan sonra sana bir kaç ay daha hizmet verecektir ama oyun oynamak istediğinde daha kısa sürede hizmet verecektir onun için bana göre fırınlamanıza gerek yok hele ısınma sorunu varsa hiç bulaşmayın bence

ısınma sorununu halettim diyelim.Fan tozunu aldım.Termal pedi ve macunu deistirdim varsayalım.Gene fırınlasam calısır dimi?
    Fırınlamayı 200 derecede sadece 5 dakika bekleteceksin. Aliminyum folyo kullan. Ben bu yöntemle eski hd 6850 ekran kartımı kurtarmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç çalışmıyorsa yap kaybedecek birşeyin yok sonuçta.
  • Ver Firina XD

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDJU

Ver Firina XD

ekran çipinin anakartta tam altını da ısıtıyımı(alumimyum folyoyu aciyimmi alttan?)cunku profesyonel reflow/reballing yapanlar,alttan da ısı veriyo.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.