Şimdi Ara

ekran kartı görünüm sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni casper cky 3230 laptop aldım pc nin 3qb ekran kartı var ama dxdiag da 1664 mb olarak gösteriyor kafam karıştı acaba neden öyle gösteriyor

[simage]
     ekran kartı görünüm sorunu
    [/simage]

• Kardeşim sen onboard ekran kartına bakıyorsun. Harici değil o kart. Kendi ekran kartına bakmak için başlat çubuğundaki sistem simgelerinin oraya bak kafadan atıyorum nvidia ekran kartın var ise onun simgesi olur orada onun üzerinde sağ tıkla denetim masasını aç de oradan ekran kartı özelliklerini görebilirsin. Ayrıca bir bilgi daha vereyim aklında bulunsun mesela oyun, tasarım vs gibi yüksek grafik işlemciye ihtiyaç duyan programları çalıştırırken simge üzerinde sağ tıkla ve yüksek grafik işlemci ile çalıştır de. Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim kardeşim nvidia denetim masasından baktım toplam kullanılabilir grafik belleği diyor 4095 mb şimdi oldu. Ayrılmış video belleği derken neyden kastediyor bir de ekran kartı özellikleri nasıl acaba? bilgin için teşekkür ederim

[Ekran]
    İşletim Sistemi: Windows 8 Single Language, 64-bit
    DirectX sürümü: 11.0
    GPU işlemcisi: GeForce GT 635M
    Sürücü sürümü: 311.54
    DirectX desteği: 11.1
    CUDA Çekirdeği Sayısı: 96
    Çekirdek saat hızı: 660 MHz
    Shader saat hızı: 1320 MHz
    Bellek veri hızı: 1800 MHz
    Bellek arabirimi: 128 bit
    Bellek bant genişliği: 28.80 GB/saniye
    Toplam kullanılabilir grafik belleği: 4095 MB
    Ayrılmış video belleği: 2048 MB DDR3
    Sistem video belleği: 0 MB
    Paylaşımlı sistem belleği: 2047 MB
    Video BIOS sürümü: 70.08.AA.00.0D
    IRQ: 0
    Veri Yolu: PCI Express x16 Gen2

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanAtakum

çok teşekkür ederim kardeşim nvidia denetim masasından baktım toplam kullanılabilir grafik belleği diyor 4095 mb şimdi oldu. Ayrılmış video belleği derken neyden kastediyor bir de ekran kartı özellikleri nasıl acaba? bilgin için teşekkür ederim

[Ekran]
    İşletim Sistemi: Windows 8 Single Language, 64-bit
    DirectX sürümü: 11.0
    GPU işlemcisi: GeForce GT 635M
    Sürücü sürümü: 311.54
    DirectX desteği: 11.1
    CUDA Çekirdeği Sayısı: 96
    Çekirdek saat hızı: 660 MHz
    Shader saat hızı: 1320 MHz
    Bellek veri hızı: 1800 MHz
    Bellek arabirimi: 128 bit
    Bellek bant genişliği: 28.80 GB/saniye
    Toplam kullanılabilir grafik belleği: 4095 MB
    Ayrılmış video belleği: 2048 MB DDR3
    Sistem video belleği: 0 MB
    Paylaşımlı sistem belleği: 2047 MB
    Video BIOS sürümü: 70.08.AA.00.0D
    IRQ: 0
    Veri Yolu: PCI Express x16 Gen2

Şimdi 128 bit ekran kartı yani ne diyeyim çok performans alamazsın ama ihtiyaçlarını rahat karşılar senin ekran kartın 2 gb istersen 2 daha verip 4 gb yapabiliyorsun. İhtiyaçlarını görür ama inşallah bizler gibi casper maduru olmazsın. Isınma, menteşe, fan vs problemlerine hazırlıklı olda ben söyleyim. Tabi şans işi kimide yaşamıyor.

• yalnız ben alırken 3 qb demişlerdi + sitede de öyle yazıyor acaba o 1 qb ram den mi alıyor. evet çok şikayet edenlerde var memnun olanlarda var most wanted 2 yi çok rahat kaldrıyor ama call of duty ghost da biraz takılmalar oldu. ısınma ve menteşe fan problemleri yeni nesil i5 işlemcilerle yok ettiğini söyledi yetkili satıcısı ama toşhibadan sonra casper nasıl olacak dediğin gibi şansımıza artık. hayırlısı hakkımızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanAtakum

yalnız ben alırken 3 qb demişlerdi + sitede de öyle yazıyor acaba o 1 qb ram den mi alıyor. evet çok şikayet edenlerde var memnun olanlarda var most wanted 2 yi çok rahat kaldrıyor ama call of duty ghost da biraz takılmalar oldu. ısınma ve menteşe fan problemleri yeni nesil i5 işlemcilerle yok ettiğini söyledi yetkili satıcısı ama toşhibadan sonra casper nasıl olacak dediğin gibi şansımıza artık. hayırlısı hakkımızda

Evet gönderdiğin sistem özelliklerine göre 2 gb olarak gözüküyor ekran kartı yükseltirsen ramden çalıyor. Valla bişey diyemiyorum toshiba kullanıcısı isen önceden bence daha da zorlayacak seni ama hayırlı olsun güle güle kullan. Sonuçta elektronik aletler kullan tepe tepe at her yeni şey bir tecrübedir. Kendin tecrübe edersen daha iyi .

• yardımın önerilerin için çok teşekkür ederim bir sorun yaşarsam ilk sana pm atcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.