< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 6 Aralık 2022; 20:18:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 6 Aralık 2022; 20:18:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Aralık 2022; 4:43:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
nsl yani; pc nin içinden vga nın power kablosunu mu sokmusler ve siz pc yi nsl calıstıgından emin oldunuz... |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam önce götürdüğünü tamirciye bir sorun benim kablomu söküp almışsın nerede bu diyip kablonuzu isteyin. Sonuç alamazsanız psunnuzun Marka + modelini yazıp birebir aynı ürünün parçasını arayın. Psu kabloları birbirine uyumlu değil ve soketler uysa bile farklı model bir kablo kullanmak tehlikeli diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teklikeden kastım psu bozulabilir, kablo çalışmayabilir, bilgisayarınıza zarar verebilir. Ürün uyumlu diyorsa sorun olmaz heralde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |