Şimdi Ara

Ekran kartı güç kablosu hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yeni bir ekran karti aldim fakat bendeki 6 pinli kablo ile kart calismadi sanırım 8 li almam lazim.

Guc kaynagindaki girisler bu şekilde

Ekran kartindaki girisler ise bu kablo ile ayni

Bu durumda benim nasıl bir kablo almam gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz. Kabloyu psu da ki hangi renkteki yuvaya takmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 6 Aralık 2022; 20:18:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Modüler bir güç kaynağınız var, yanında 6+2 pin kablonun da olması lazım. Bu kablo olmazsa olmaz bir parça, mutlaka elinizde vardır. İyice bakın etrafa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Hocam evet bu kablodan vardi fakat 6-7 ay önce pc yi tamire yollamıştım sağolsun almışlar kasadan bu kabloyu ben de dün farkettim o yüzden başka kablo bulmam gerekiyor ve hala nasil uçlu bir kablo almam gerektiğini çözemedim.

Bu linkteki kablo isimi görür mu sizce?
    https://www.depopark.com/COOLERMASTER-715006330-GP-PCI-E-8-pin-2x(6-2)-pin-Modular-Flat-Kablo-purn-87911?ref=akakce&v=1.61.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Aralık 2022; 4:43:11 >
  • nsl yani;

pc nin içinden vga nın power kablosunu mu sokmusler

ve siz pc yi nsl calıstıgından emin oldunuz...

• snop02 kullanıcısına yanıt
    Normalde kullandigim ekran karti herhangi bir kablo takmadan calisan modelden.

Yukaridaki sorumu yanitlyabilir misiniz?

• Hocam önce götürdüğünü tamirciye bir sorun benim kablomu söküp almışsın nerede bu diyip kablonuzu isteyin.

Sonuç alamazsanız psunnuzun Marka + modelini yazıp birebir aynı ürünün parçasını arayın. Psu kabloları birbirine uyumlu değil ve soketler uysa bile farklı model bir kablo kullanmak tehlikeli diye biliyorum.

• sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6-7 ay oldu, sicagi sicagina farketseydim gidip sorardım ama aradan zaman geçti.

Dediginiz gibi marka model ile google da aradim fakat sadece yurtdisi ebay da var.

En son benim psu ile uyumlu modüler kablo olarak şu ürünü buldum ve siparis verdim.(ürün açıklamasındaki bilgiler siparis vermemde beni ikna etti açıkçası). Tehlikeliden kastiniz psu yanar gibi bir durum mu?

https://www.n11.com/urun/moduler-psu-power-kablosu-pci-e-8-pin-to-pci-e-8-pin-70-cm-19133939?magaza=teknolojimrkt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teklikeden kastım psu bozulabilir, kablo çalışmayabilir, bilgisayarınıza zarar verebilir. Ürün uyumlu diyorsa sorun olmaz heralde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.