Şimdi Ara

Ekran kartı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şöyle bişey sormak istiyorum ben youtube denen sitede söyle videolar gördüm ki adamlar şuan benimde kullandıgım gayet eski bi kart olan sanırım 2008 cıkıslı nvdia 9800GT 1GB 256 bit le farcry ,crysis 2, bioshock infinite gibi oyunları muhteşem fpslerle oynuyorlar ULTRADA hemde.biraz bakınca 512 ile bile bunu yapanları gördüm gerçekten inanamadım.Ha,sakın işlemcisi ucuktur demeyin adamların işlemcisi öyle ahım şahım değil yani.Yani sonuc olarak nasıl böyle akıcı oyun oynayabiliyorlar o kartla o oyunların hepsini bende oynayıp bitirdim genelde hep mediumdu grafikler

• masaüstü pc'min ekran kartı geforce 9500gt 1gb crysis 2 oynadım bitirdim ama pek keyif alamadım istediğim performansı vermedi
  • Murowski kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz oyunlar 7600 GT ekran kartlarında dahi oynanabiliyor.9800GT gayet güçlü bir kart.Normal yani.Siz yüksek ayarlarda oynayamıyorsanızi,ya sisteminizde zayıf kalan bir donanım vardır,ya da pc driver güncelleme/ pc temizleme/format zamanı gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 18 Ekim 2013; 0:52:47 >
  • hayır kart güclü biliyorum.Ama adam farcry 3 ü ultrada akıcı oynuyor dert yandıgım konu bu adama bakıyorum sistemim daha iyi ama ben o oyunu öyle aka aka oynamadim.High bile yapamadım grafikleri
    Sistem:
    i5 3470 3.2-3.6ghz Turbo boost
    Gigabyte GA-B75M-D3V
    4gb hyperx genesis Ram
    ekran kartını zaten yazdım,
    power iste 600w 80+ TAURO XIGMATEK
    Acaba darboğaz eden bişey mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.