Şimdi Ara

Ekran Kartı İle İlgili Bilgisi Olanlar Acil Alcam Da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ciminli24

quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

teşekkürler kararımı verdim HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı nı alıyorum pişman olmam değil mi ?

Yok olmazsın kart gayet iyi 1440*900 de her oyunu ultra açar gerisini düşürürsün

ya burda saçma sapan konuşup milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen bu kadar insan gerizekalımı milletin pc topladığı paraya ekran kartı alıyor her oyunu ultrada açarmış 7750 neymiş de haberimiz yokmuş be

bu çözünürlük sana çokmu geldi. git 640 480de oyna sen

• GDDR3 bir karttan bahsediyoruz abartma

HD7770 al, sonra pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

GDDR3 bir karttan bahsediyoruz abartma

HD7770 al, sonra pişman olursun

bırak kardeş nasılsa ultrada her oyunu açıyormuş fazlasına gerek yok
  • Yahu ne saçmalık be!
    Ben ****zekalı mıyım gidip 2000TL veriyorum ekran kartına. Crysis 3'ü ultrada açarmış. Pöh!
    Kardeş sen bunları daha fazla dinleme o kartla o çözünürlükte oyun mu oynuyorsun anlayamazsın. Sen en iyisi HD7770 al bak beni dinle.
    Pişman olursun o kartı alırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uluc2000

Yahu ne saçmalık be!
    Ben ****zekalı mıyım gidip 2000TL veriyorum ekran kartına. Crysis 3'ü ultrada açarmış. Pöh!
    Kardeş sen bunları daha fazla dinleme o kartla o çözünürlükte oyun mu oynuyorsun anlayamazsın. Sen en iyisi HD7770 al bak beni dinle.

+1

7770 altına para vermek akıl karı değil.Bir süre bekle biriktir iyice paranı git 7770 al oyunlarını adam gibi oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: **SWE**

quote:

Yahu ne saçmalık be!

+1

7770 altına para vermek akıl karı değil.Bir süre bekle biriktir iyice paranı git 7770 al oyunlarını adam gibi oyna.

Hah sonunda işi bilen birileri çıktı yahu.

• quote:

Yahu ne saçmalık be!

Çözünürlük için 1440*900 altı dedim kardeş. Nasıl bi zekaya sahip olduğunu kendin düşün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

quote:

Yahu ne saçmalık be!

Çözünürlük için 1440*900 altı dedim kardeş. Nasıl bi zekaya sahip olduğunu kendin düşün

Senin zekan hakkında konuşalım bence kime sorsan aynısını söyler.

• ben oyun oyanacağım için mesela gta 4 ü oynayacam diyelim ilerde gta 5 i de çıkarsa low veya medium da olabilir diyelim ben hd 7750 2 gb yerine hd 7770 1 gb aldım o bellek az olunca benim oyunlarda yol yüklemeleri vs sorunlar çıkarır mı eğer çıkarmaz sa onu alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomyvercekti -- 27 Mart 2014; 6:00:32 >
  • Herşey cigolaytlarla olmuyor malesef, sen fazla karıştırma hd7770 al. Senin mantığınla bakarsak olaya ssdler gereksiz para tuzağı, 1 tb hardisk almak varken 120gb ssd ye kim 200 tl verir ? HD7770 altına para verme sen bizi dinle.

@zzFurkan Sana gelince insanları yanlış yönlendirmeyi bırak, 900p altı veya üstü o karttan ultra performansı beklemek saçmalığın daniskasıdır. Burada bu kadar kişi yalan söylüyor sen ddr3 kartla 900p de ultra açacağım diyorsun, bir dur, sakin ol bir düşün. Eğer youtube da gördüğün videolara bakıp konuşuyorsan, o kartlar gddr5 versiyonu. Ülkemizde bulunmayan kartlar yani. Yanlış olduğunu kendin de biliyorsun hala bir diretme çabası anlamadım gitti

• thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    gigabaytenin önemsiz olduğunu biliyorum fakat aklıma takıldı 1 gb sonuç olarak oyun da uzak görüşü yüklerken bellek arayacak sizce benim aklımda takıldığı için bu soruyu soruyorum : hd 7750 2gb mi hd 7770 1gb mi ?
  • Butceyi artir 760 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Herşey cigolaytlarla olmuyor malesef, sen fazla karıştırma hd7770 al. Senin mantığınla bakarsak olaya ssdler gereksiz para tuzağı, 1 tb hardisk almak varken 120gb ssd ye kim 200 tl verir ? HD7770 altına para verme sen bizi dinle.

@zzFurkan Sana gelince insanları yanlış yönlendirmeyi bırak, 900p altı veya üstü o karttan ultra performansı beklemek saçmalığın daniskasıdır. Burada bu kadar kişi yalan söylüyor sen ddr3 kartla 900p de ultra açacağım diyorsun, bir dur, sakin ol bir düşün. Eğer youtube da gördüğün videolara bakıp konuşuyorsan, o kartlar gddr5 versiyonu. Ülkemizde bulunmayan kartlar yani. Yanlış olduğunu kendin de biliyorsun hala bir diretme çabası anlamadım gitti

+11111111111111111111
    Yürü be!

• tomyvercekti kullanıcısına yanıt
    HD7770 1gb tabii ki de. O bellek frekansı, çekirdek frekansı 7750 de yok. Zaten yukarı doğru bir okursan herkes 7770 demiş. Bi şurada 7750 diye biri sivrilmiş ki ona herkes tepki göstermiş gördüğün gibi. HD7770 iyidir.
    1 gb olması sorun çıkarmmıyacaktır yani diyosunuz
    Evet o kartı almalısınız, işlemci nedir ?
    işlemci tam olarak bilmiyorum bu pc benim değil aslında arkadaş alacak o yüzden bakarsam söylerim ama bilgilerim intel pentium çift çekirdekli 2.66 ghz işlemci tam modelini bilmiyorum ama işlemcinin
    Konuda savaş çıkmış.

HD7770 almanı tavsiye ederim diğer arkadaşlar gibi.
    HD7770
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.