Şimdi Ara

Ekran Kartı İle İlgili Bilgisi Olanlar Acil Alcam Da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX770 bile full ultra da 60-100 arası bölgeye göre değişiyor. Bu yeni firestorm da 40 lara bile düşüyorken HD7750 nin ultra da açacağını söyleyen arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Hadi satalım ekran kartlarımızı hepimiz birer tane HD7750 alıp önümüze bakalım. Ne gerek var 1000 tl 2000 tl bir ekran kartına vermeye 200 tl lik kartla bile son çıkan oyunları ultra da oynayabiliyorken değil mi? Adama bir kaç tl için HD7750 aldırıyorsunuz GDDR3 ekran kartı be. Bi sorun monitörü ney işlemcisi PSU su ney.
  • merhaba,

yeni bir ekran karti ve amd alacaksaniz r 270den asagi olmasin, mantle sayesinde de performans konusunda biraz daha artis yasabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: narnia127

GTX770 bile full ultra da 60-100 arası bölgeye göre değişiyor. Bu yeni firestorm da 40 lara bile düşüyorken HD7750 nin ultra da açacağını söyleyen arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Hadi satalım ekran kartlarımızı hepimiz birer tane HD7750 alıp önümüze bakalım. Ne gerek var 1000 tl 2000 tl bir ekran kartına vermeye 200 tl lik kartla bile son çıkan oyunları ultra da oynayabiliyorken değil mi? Adama bir kaç tl için HD7750 aldırıyorsunuz GDDR3 ekran kartı be. Bi sorun monitörü ney işlemcisi PSU su ney.

1440-900 çözünürlükte yazıyor körmüsün nesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ne farkeder be dostum. HD6850 E6700 pentium çift çekirdek ile MW3 ü bile son ayarlarda açmıyordu 1280x1024 te. Adamın pc sini sormadan önermişler parçaları. Ki zaten HD7750 nin 1280x1024 de bile BF4 ü ultra da oynatma imkanı yok.
  • şimdi herkes bana söylenecek ama bende şaşırdım far cry 3 de hd 7770 ile 1280x1024 ultra ++ msaa 8x açtım inanırmısınız inanmazsınız biliyorum ama gerçekten 35 fps altına inmiyo bende şaşırdım bf3 de aynı şekilde
  • işlemcim intel pentim dual core (çift çekirdekli) 2.60 ghz işlemci
    ve ram 3 gb veya 4 gb olacak
  • Aynı sistem :) , bende ileride ramı yükselticem daha ileri modelere geçemıyorum :) İyi bakalım Hadi Hayırlısı Hafta SOnu ben kesın alıyorum ! 166 Liraya düşüyor :D
  • Bu arada güç kaynağı kaç watt? psu
  • kardeş senin pc nin markası exper mi ?
  • tomyvercekti kullanıcısına yanıt
    Yok Casper :)
  • Bu devirde zorda kalmadan bütçe sıkıntısı vs.olmadan ddr3 bellek li ekran kartına para vermek bence akıl kari değil
    7770 bu segmentin en fp kartıdır tavsiyem onu almanız yönünde
    sistem casper ise zaten psu sıkıntıda olacaktır onuda belirteyim
  • brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Bütçe kısıtlı :) Diyorum Çok Büyük Oyunları Oynamıcam Kardeşim :) Aynı Fiyata Daha İyi Bildiğin Bir Kart Varsa Söyle Ve PSU'da ne gibi sıkıntılar Olur ? Hafta Sonu EKran Kartını alsam 1 ay sonrada psuyu alsam nasıl olur ? 400Wattlık yeterlimidir?
  • Casper'da olası bir psu sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ekran kartında 7750 Tavsiyemdir. Birde Mantle Hd7xxx serisindende destekliyor bildiğim kadarıyla. R serisi diye bir kısıtlama yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Ama bütçeniz uygunsa 7770 kesinlikle fp ürünüdür.
  • Scienly S kullanıcısına yanıt
    on board ekran dan ben hd 7750 ye geçeceğim için devir atlamış gibi olacam :)
  • Güle güle eskitin hocam :)
  • quote:

GTX770 bile full ultra da 60-100 arası bölgeye göre değişiyor. Bu yeni firestorm da 40 lara bile düşüyorken HD7750 nin ultra da açacağını söyleyen arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Hadi satalım ekran kartlarımızı hepimiz birer tane HD7750 alıp önümüze bakalım. Ne gerek var 1000 tl 2000 tl bir ekran kartına vermeye 200 tl lik kartla bile son çıkan oyunları ultra da oynayabiliyorken değil mi? Adama bir kaç tl için HD7750 aldırıyorsunuz GDDR3 ekran kartı be. Bi sorun monitörü ney işlemcisi PSU su ney.

+1 kesinlikle hocam ben anlamıyorumki madem böyle kartlar ultra için yeterli biz enayimiyiz yüzlerce lira para veriyoruz ekran kartına
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: tomyvercekti

teşekkürler kararımı verdim HD7750 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı nı alıyorum pişman olmam değil mi ?

Yok olmazsın kart gayet iyi 1440*900 de her oyunu ultra açar gerisini düşürürsün

ya burda saçma sapan konuşup milleti yanlış yönlendirmeyin lütfen bu kadar insan gerizekalımı milletin pc topladığı paraya ekran kartı alıyor her oyunu ultrada açarmış 7750 neymiş de haberimiz yokmuş be
  • quote:

Ne farkeder be dostum. HD6850 E6700 pentium çift çekirdek ile MW3 ü bile son ayarlarda açmıyordu 1280x1024 te. Adamın pc sini sormadan önermişler parçaları. Ki zaten HD7750 nin 1280x1024 de bile BF4 ü ultra da oynatma imkanı yok.

Ben imzadaki sistemle son ayarda 60 fps oynadigimi biliorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler tartışmaya gerek yok bana ultra lazım değil zaten bana oyunları hatasız şekilde açması lazım.
  • Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.