beyler bende asus a7n266 4x agp destekli boardum var onboard ekran kartım yetersiz kalmakta bana bi ekran kartı tavsiye ettiler galaxy zeus 5500 marka 8x ekran kartı aldım taktım fakat olmadı çalışmadı 4x anakarta 8x ekran kartı çalışırmı? neolur yardım kartı taktıktan sonra onboard VGA bios update bölümünü disable etmem gerek dimi
ya bida deneyim dedim sağlam bi şekilde otturttum agp slotuna kartı ama uzun bir biip sesi verdi ekran açılmadı bilgisi olan ???
uzun bip sesi ekran kartı takılı değil sinyaliydi galiba. ama 4X agpde 8X vga çalışır fakat 4X olarak çalışır. problem senin bios ayarlarınla alakalı olabilir. biostan onboard vga seçeneğini kapatmalısın. veya primary vga seçeneğini agp olarak dğeiştirmen gerkeiyıor...
Anakartini bilmiyorum ama cok eskiyse eger agp slot sadece 3.3v destekliyor olabilir. Agp 8X ise 1.5v'ta calisir. Buna dikkat etmelisin ama cok cok ufak bir ihtimaldir yani. Bi defa basima gelmisti cunku.
quote:
Orjinalden alıntı: ttr
Anakartini bilmiyorum ama cok eskiyse eger agp slot sadece 3.3v destekliyor olabilir. Agp 8X ise 1.5v'ta calisir. Buna dikkat etmelisin ama cok cok ufak bir ihtimaldir yani. Bi defa basima gelmisti cunku.
ya baba baktım kitapçığına 1.5v destekli ya demekki kart uymuyor gitcem hafta sonu geri vercem BIOS tan da bulamadımki bişi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme