Merhaba arkadaşlar bu sorunu oyundayken PC'nin kendini kapaması sonucu buldum ekran kartı ısısı boşta 60 oyundayken ise 89 dereceyi gördüm aşırı yüksek bir rakam sanırım ekran kartımın adı SAPPHIRE HD7770 128 BiT ayrıca bu tozlanmadan olabilir dediler kasanın tozunu en son geçen sene aldım sizce sorun ne olabilir
fanın ve fan peteklerinin temizle. fan peteğinin gpu tam temas ettiğinden emin ol. gerekiyorsa termal macun sür
a1kalite34
kullanıcısına yanıt
tamam demin temizledim şimdi denicem umarım aynı sonucu yaşamam
Yaz aylarında sıkça sorulan sorular arasında malum havalar sıcak olunca biz dayanamıyorken donanım ne yapsın Kasa çevresindeki hava akışı önemli havadar bir yere koymayı deneyebilirsin. Bir de küçük bir tüyo olsun hava kompresörleri var oto aksesuar kargo firmaları vb yerlerde buralardan rica ederek içine hava tutup en iyi şekilde temizleyebilirsin kasanı gayet güzel oluyor.
yok oyundayken öyle şuan boşta ve 43-46 arası oynuyor
Normal
Kasanın tozunu en son gecen sene aldım <- demekse bende " yuhhhh,çüşşş" derim :D arada bir mesela ben her pazar temızlerım laptop'umu sende arada bır temizleme yap şu kasana ayrıca soğutucu fanlar almayı dene eğer nerden bulacam dıyorsan buyur