Şimdi Ara

Ekran kartı ısınması ve yeşil ekran sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üreticinin sayfasında yazdığına göre 4850 en az 450 watt güç kaynağı istiyor, imkan varsa farklı güç kaynağı ile deneyin
  • orhan kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda ekran kartına göre uygun güç kaynağı verdiler zaten. O 250-300 watt arası birşeydi. 4 Kere değiştirdim güç kaynağını. Şuan sorun çözüldü sadece ısınıyor. Macun sürdüreceğim, başka bir fan satın alıp öyle deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

İlk aldığımda ekran kartına göre uygun güç kaynağı verdiler zaten. O 250-300 watt arası birşeydi. 4 Kere değiştirdim güç kaynağını. Şuan sorun çözüldü sadece ısınıyor. Macun sürdüreceğim, başka bir fan satın alıp öyle deniyeceğim.

http://www.techpowerup.com/downloads/2360/techpowerup-gpu-z-v0-7-8/mirrors

gpuz indirip sensör fotosunu koyarmısın dostum bakalım ısınıyormu tabi birde güç kaynağının yan tarafındaki rakamların fotosunu

• Angry006 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sorun çözüldü, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

Tamamdır sorun çözüldü, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

nasıl cözdünüde yaz başkalarıda faydanlansın
  • Macunu dışarıya kaydırdığımızda ısınma sorunu fazla oluyormuş onu unutmayalım. Dediğim gibi arkadaşın bilgisayara taktık ekranda çıkan çizgiler gitti. Isınma sorununuda macun sürerek hallettik.
  • RAM bozulmuş ya da bios pilini tak çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllar önce yaşadıgım sorundu benimde yeni ekran kartı aldım bide işimi saglama alıp işlemciye yen termalmacun kullandım ve sorun ortadan kalktı benim yeni ekran kartı
    almamın nedeni bilgisayardaki ekran kartında fanı olmamasıydı eger şuan kullandıgın fanlı ise bazı arkadaşların dedigi gibi fanı temizlemen yeter
  • sorun bendede var ekran fotosunu çektim ama bende yeşil değil gri ekran var

Ekran kartı ısınması ve yeşil ekran sorunu

• ben yarın göndercem garantiye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.