Şimdi Ara

Ekran kartı ısınması ve yeşil ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herhangi bir oyuna girdiğimde ekran kartım birden ısınıyor, girmediğim sürece de ısınıyor. Belli bir süre sonra ekranda yeşil yeşil çizgiler oluşuyor ve bir kaç saniye sonra kitlenip kendi kendine restart atıyor. Yeşil çizgiler kaybolmuyor ve bilgisayar öyle kitli kalıyor. Sorun nedir? Kendi imkanlarımla çözebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Greathor™

Merhaba hayırlı forumlar.

Herhangi bir oyuna girdiğimde ekran kartım birden ısınıyor, girmediğim sürece de ısınıyor. Belli bir süre sonra ekranda yeşil yeşil çizgiler oluşuyor ve bir kaç saniye sonra kitlenip kendi kendine restart atıyor. Yeşil çizgiler kaybolmuyor ve bilgisayar öyle kitli kalıyor. Sorun nedir? Kendi imkanlarımla çözebilir miyim?

Format ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty95
    Format ?

Denedim, aynı.
  • quote:

quote:

Format ?

Denedim, aynı.

Hangi Formatı Kullanıyorsun Windows 7 mi?
  • quote:

Evet, Windows7 32bit.
  • quote:

quote:

Evet, Windows7 32bit.

windows 8 64 bit at pc ye
  • ekran kartını söküp thermalmacun sürüp fanlarının tozlarını temizlersen düzelebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    12 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

windows 8 64 bit at pc ye

quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

ekran kartını söküp thermalmacun sürüp fanlarının tozlarını temizlersen düzelebilir

@Naughty95
    Windows 8 hiç önermiyorlar.

@Angry006
    Çok kez denedim, tozları falan temizledim. Tertemiz ekran kartını takınca ısınmaya başlıyor ve belli süre sonra yeşil ekrana dönüyor.
  • sistem nedir ekran kartı güç kaynağı? garantisi varmı?
  • Ekran kartınızın fanı çalışıyormu ?
  • Angry006 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının garanti süresi bitti. ATI Radeon ax4850 1gb 256 bit. Güç kaynağını yeni aldım, 400watt. 4gb kingston ram, intel e7500 2.93ghz işlemci, anakart p5g41t-m lx asus.

Ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greathor™ -- 19 Mayıs 2014; 20:50:53 >
  • Evet
  • yeni driver kurduysan eskisini kurmayı dene zamanı dolmuşda olabilir ekran kartının olmadı ısıtırız sıcak hava tabancasıyla
  • Angry006 kullanıcısına yanıt
    bilgisayara format attım driver yüklemeden bu sorunu yaşıyorum zaten driver yükleyincede aynı sorun sistemde veya driverda değil ekran kartıyla ilgili bir sorun biraz önce tekrar taktım ekran kartını pcyi açar açmaz elle dokunulamaz halde ısındı 5 saniye içerisinde macun var fanda düzgün çalışıyor ama çok fazla ısındı...
  • Windows8 falan bos laf.o kart ya cok isiniyor ya da omru doluyor firinlama yapacaksin.bu arada bos laf derken win8 oyun performansi vs win7 den falan daha iyi he ama once macunu yenile fani temizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yapar -- 19 Mayıs 2014; 21:21:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ahmet yapar kullanıcısına yanıt
    Fırınlama dediğiniz şey nedir?
  • Google da arastirin daha iyi anlarsin birde win8 64bit kur 4gb ram tam kullansin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma verdim ekran kartını kendi bilgisayarında denedi, ekranda ki yeşil çizgiler gitmiş. Fakat ısınma sorunu devam ediyor. O yeşil çizgiler benim anakarttan veya vga kablomdan dolayı mıdır?

Edit: Isındığından dolayı bilgisayar kendi kendine kapanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greathor™ -- 19 Mayıs 2014; 21:36:05 >
  • O cizgiler vga da sorun yoksa geri gelecektir speccy indirip ss atarmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet yapar kullanıcısına yanıt
    Başka bilgisayara taktık, düzeldi. Sonra gelip tekrar kendi bilgisayarıma taktım, çizgi sorunu falan olmadı. Oyuna girdim hiç birşey sıkıntı yok. Full görüntü kalitesinde oynadım. Sadece ısınma sorunu yapıyor şuanlık.

Speccy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greathor™ -- 19 Mayıs 2014; 22:20:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.