Şimdi Ara

Ekran kartı kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu ay icinde ektan karti alacağım fakat. Anakartımın ekran karti girişinin bozuk olduğuna şüpheleniyorum deneyecek 2.el ekran karti vesaire hiç birşey bulamadim.Bozuk mu değil mi anlamak icin yontem var mı ? Ekran kartımı Vatan bilgisayarin mağazasindan alaacağım. Mağazada denetebiliyor muyuz ve olmazsa iade hakkimiz var mi anakartim gigabyte ga ma 78 lmt s2 yardim pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper7138 -- 2 Temmuz 2015; 0:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper7138

Merhaba arkadaşlar. Ben bu ay icinde ektan karti alacağım fakat. Anakartımın ekran karti girişinin bozuk olduğuna şüpheleniyorum deneyecek 2.el ekran karti vesaire hiç birşey bulamadim.Bozuk mu değil mi anlamak icin yontem var mı ? Ekran kartımı Vatan bilgisayarin mağazasindan alaacağım. Mağazada denetebiliyor muyuz ve olmazsa iade hakkimiz var mi anakartim gigabyte ga ma 78 lmt s2 yardim pls

yardım lütfen :(
  • alper7138 A kullanıcısına yanıt
    git bilgisayarcılara 2.el 50 tl kart al dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

git bilgisayarcılara 2.el 50 tl kart al dene

çarşıya gidip aradım fakat bulamadım 50 tl az para değil bana göre bi denemek için de 50 tl vermek istemiyorum.20 tl ye falan da kart bulamadım ne yapacağım bilmiyorum. Vatan bilgisayar da ekran kartı deneme iade vs var mı
  • alper7138 A kullanıcısına yanıt
    çevrende hiç yok mu ekran kartı olan bir arkadaşın.
  • İzmirde oturuyosan yardımcı olurum.
  • Maalesef arkadasim yok oyle ekran karti olan ve izmirde oturmuyorum kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu yapabilirsin bilgisayarınla birlikde Vatan bilgisayara gidip bir ekran kartı alıcağını talep et ve almadan önce anakartın socketini bozuk olma ihtimalini söyle önce teşirden bir ekran kartı takıp deneyebilirmiyiz de problem yoksa ekran kartı alacağım dersen yardımcı olurlar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathbokk

Şunu yapabilirsin bilgisayarınla birlikde Vatan bilgisayara gidip bir ekran kartı alıcağını talep et ve almadan önce anakartın socketini bozuk olma ihtimalini söyle önce teşirden bir ekran kartı takıp deneyebilirmiyiz de problem yoksa ekran kartı alacağım dersen yardımcı olurlar. :)

Güzel Fikir İnşallah Yardımcı olurlar. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.