Şimdi Ara

Ekran Kartı Kararsızlığı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba direk konuya girmek istiyorum benim sahip olduğum pc özellikleri şunlar ;

İşlemci : İntel i7 4770
    Ram : 8 GB Corsair
    HDD : 1 TB
    İşletim Sistemi : Win 8.1
    Ekran Kartı : Nvidia GT630

Bu bilgisayara aşağıdaki ekran kartlarından hangisini alırsam oyunları en yüksek ayarda oynayabilirim ?

1 - ASUS GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 ----------------Ekran Kartı 922 TL
    2 - ZOTAC GTX770 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı ------------------------------------846 TL
    3 - MSI GTX770 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı ---------971 TL

• mali789 M kullanıcısına yanıt
    3 üylede oynarsın

zotac
    GTX770 AMP! Edition GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart 877 tl bunun la biraz daha yüksek fps alırsın ...
  • Sistemimin genelinde bi problem yok dimi yani oyunlarda vs. bi problem yaşamam hız , görüntü vs. bakımından ?
  • mali789 M kullanıcısına yanıt
    anakartını bilmiyorum ama işlemcin gayet iyi tabi bir de güç kaynagın önemli onuda yazarsan daha iyi olur
  • Güç kaynağımın markasıni bilmiyorum ama 600 W olduğunu biliyorum sadece anakart markası ve modeline bakamadım .
  • güç kaynagı kötü bir güç kaynağı ise sıkıntı yaratabilir haberin olsun marka modeline baksaydın iyiydi
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Zotac'ın GTX 770'inin ne farkı var hocam diğerlerinden daha yüksek fps alınabiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Efendi -- 19 Ağustos 2014; 1:02:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zotac
    GTX770 AMP!
    Çekirdek Hızı 1150Mhz
    Bellek Hızı 7200MHz

GTX770 DirectCU II O.C
    Çekirdek Hızı 1158Mhz
    Bellek Hızı 7010MHz

GTX770 Twin Frozr Gaming O.C.

Çekirdek Hızı 1150Mhz
    Bellek Hızı 7010MHz
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağolasın
  • Zotac ürünlerinde AMP! ibaresi olanlarda standart versiyonlara göre saat hızları biraz daha yüksek geliyor 900mhz olan gpu atıyorum 1000mhz geliyor aynı olay sapphire de vapor-x olarak geçiyor ,her markada bu olay var

Zotac AMP!
    Çekirdek Hızı 1150Mhz
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 7200MHz

ZotacNormali
    Çekirdek Hızı 1097Mhz
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 7010MHz

Asus
    Çekirdek Hızı 1058Mhz
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 7010MHz

Msi
    Teknik Özellikler
    Çekirdek Hızı 1150Mhz
    Ram Özellikleri
    RAM Kapasitesi 2 GB
    Bellek Hızı 7010MHz

Bencede AMP! edition diğerlerine göre iyi fiyat/performans olarak
  • D3monHunter kullanıcısına yanıt
    Anladım . Peki , Gigabyte ın AMP! karşılığı var mı ?
  • Ben Zotac tavsiye etmiyorum. Sürekli sorun yaşattı bana. Isınma, mavi ekran, oyundan atma, vs.
    Evga
    Asus
    Msi
    Gigabyte
    bunlar daha iyidir kanımca. Gigabyte ekran kartı kullanmadım ama anakartları bence en iyisi. Malzeme kalitesi çok iyi. Ekran kartı içinde aynısı geçerlidir herhalde. Zotac almada hangisini alırsan al :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun19

Anladım . Peki , Gigabyte ın AMP! karşılığı var mı ?

Hocam her markada sürekli değişiyor super overclock ibareli olanları vardı bir dönem hala aynı ismi kullanıyormu bilemedim dediğim gibi bu ibareler fabrika çıkışında hız aşırtmalı geldiğini gösteriyor msi bir dönem talon hawk gibi ibareler kullanıyordu ayrıca soğutucuları da diğer ürünlere göre iyi oluyor bunların ama fiyatlarıda standart olanlara göre yüksek yani full araç almak gibi bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.