Şimdi Ara

Ekran Kartı Konusunda Fikir Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. HD3870 ekran kartımı 5 senedir kullanmaktayım. Hiç başımı ağrıtmasa da artık zamanı dolmaya başladı sanırım. Windows 8'e geçtik, AMD hd3k ve 4k sürücüsünü çıkarmayacağını söyledi. Ben de epeyce yüklü bir miktar ekran kartına ayırmıştım ama geçen Cuma anakartım yandı. Ben de anakart, işlemci ve ram değişimi yaptım.

Sizce 150-200 liralık aralıkta alacağım ekran kartı, HD3870'den sonra beni mutlu eder mi? Çünkü HD3870 hala güçlü. Sırf şu sürücü problemi yüzünden değişim istiyorum aslında ama kararsızım da. Windows 7'ye göre ekran kartı 7.1 puan alıyor ki 5 senelik bir karta göre çok iyi bir değer.

Acaba Windows 7'ye geçip hiç değişim yapmasam mı? Aslında çok fazla oyun oynayan biri değilimdir ama NBA 2k serisini oynamayı çok severim. Geçen gün Windows 8'de NBA 2k13'ü kurdum ama Shader 3.0 gerekiyor son sürücüyü yükleyin uyarısı verdi. Sürücü yok ki yükleyelim.

Diğer bileşenlerim:

Anakart: ASUS M5A97 R2.0 EVO
    İşlemci: AMD FX-8120
    Ram: 2*4GB G-Skill Ripjaws 1600 MHZ DDR3
    Güç Kaynağı: OCZ 600 Watt

Ekran kartım ise şu:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=305&pid=150&psn=0006&lid=1&leg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 6 Kasım 2012; 23:59:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eksi

Bence ekran kartını değiştir altta yazdığım ürünü al rahat et

http://www.hepsiburada.com/liste/his-ati-hd-5750-icooler-iv-1gb-128bit-gddr5-directx-11-hdmi-dvi-pci-e-20-x16-ekran-karti-01-his-016-00910/productDetails.aspx?productId=bd54330&categoryId=204

Teşekkürler cevabınız için. İyi bir ürüne benziyor. GDDR5 olması ve 200 lira civarında olması iyiymiş. Vatan'dan da takip edeyim belki bir indirim yakalarız :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.