512mb ekran kartı almazdım eğer fullhd'de oynayacaksam veya crossfire yapıp performansını arttırmayı düşüneceksem. Asus hd5750 512mb hd4770 ayarında kart, sadece 80sp artışı var. Tesselation vs bekleyecek varsa o karttan, belleklerin bir sınır oluşturacağını düşünüyorum, 1 gb modellerden tercih edilse bence daha akıllıca.
5770+500-550w güç kaynağı lazım sana
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan 512mb ekran kartı almazdım eğer fullhd'de oynayacaksam veya crossfire yapıp performansını arttırmayı düşüneceksem. Asus hd5750 512mb hd4770 ayarında kart, sadece 80sp artışı var. Tesselation vs bekleyecek varsa o karttan, belleklerin bir sınır oluşturacağını düşünüyorum, 1 gb modellerden tercih edilse bence daha akıllıca.
Katılıyorum zaten yurtdışından alcam para sorun olmaz
150-200tl diyince ona göre kart önerdik :-),para sorun değilse 500w psu ve 5850 al ,yurtdışından alıyorsan gtx 470'e de bakabilirsin
Kısacası sen tam bütceni ve değiştirmek istediğin sistem bileşenlerini söylersen arkadaşlar ona göre en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır.
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
4770 üretimden kaldırıldı diye biliyorum.
HİS üretiyor şuanda.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u Kısacası sen tam bütceni ve değiştirmek istediğin sistem bileşenlerini söylersen arkadaşlar ona göre en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Zaten yurt dısında ekran kartları çok ucuz bnim bütçemi asmio fazla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme