Şimdi Ara

Ekran Kartı Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana oyun için kaliteli ve uygun fiyata ekran kartı lazım aklımda bikaçşey var ama yine de tavsiye lazım önerilerinizi bekliyorum:)))

• Ekran kartı için ayırdığın bütçeni, sistemini (anakart -işlemci -güç kaynağını) tam olarak söylersen tavsiyeler gelir
  • Aynen kardeş. Psu anakart işlemci Ve bütcen nedir
  • Anakart: ASUS P5Q Prenium İşlemci:Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz
  • 350watt güç kaynağı 150-200 liraya kadar bütçem var bir ihtimal yurtdışından da alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar güzel de bana 1gblık ekran kartlarının linklerini de atarsanız sevinirim cod6yı falan full grafik oynamak istiyorum
  • Vatan stoklarında 4770 görünmüyor. Stoğa girince haber ver butonu var.
  • 4770 üretimden kaldırıldı diye biliyorum.
  • ASUS EAH5750 FORMULA
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29179_ASUS_EAH5750_FORMULA_DI_512MD5__512MB__GDDR5__128_Bit__Ekran_Karti.html
    Belleğe göre ekran kartı alınmaz ,performansına bakılır
  • 512mb ekran kartı almazdım eğer fullhd'de oynayacaksam veya crossfire yapıp performansını arttırmayı düşüneceksem. Asus hd5750 512mb hd4770 ayarında kart, sadece 80sp artışı var. Tesselation vs bekleyecek varsa o karttan, belleklerin bir sınır oluşturacağını düşünüyorum, 1 gb modellerden tercih edilse bence daha akıllıca.
  • 5770+500-550w güç kaynağı lazım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
    512mb ekran kartı almazdım eğer fullhd'de oynayacaksam veya crossfire yapıp performansını arttırmayı düşüneceksem. Asus hd5750 512mb hd4770 ayarında kart, sadece 80sp artışı var. Tesselation vs bekleyecek varsa o karttan, belleklerin bir sınır oluşturacağını düşünüyorum, 1 gb modellerden tercih edilse bence daha akıllıca.

Katılıyorum zaten yurtdışından alcam para sorun olmaz
  • 150-200tl diyince ona göre kart önerdik :-),para sorun değilse 500w psu ve 5850 al ,yurtdışından alıyorsan gtx 470'e de bakabilirsin
  • Kısacası sen tam bütceni ve değiştirmek istediğin sistem bileşenlerini söylersen arkadaşlar ona göre en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

4770 üretimden kaldırıldı diye biliyorum.

HİS üretiyor şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u
    Kısacası sen tam bütceni ve değiştirmek istediğin sistem bileşenlerini söylersen arkadaşlar ona göre en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacaklardır.

Zaten yurt dısında ekran kartları çok ucuz bnim bütçemi asmio fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.