CRT monitörü değiştirmenin zamanı geldi artık.İşyerimde Samsungun 740N,932 NW, 226 BW modellerini kullandım.Autocad kullanımı ve film izlemek için iyi bir monitör arıyorum.20" monitörlerin nokta aralığı daha sık olmasına rağman fiyat olarak 22" lerden farkı çok az.Bu yüzden 22" alırım büyük ihtimalle.Parlak ekran, 22",marka olarak samsung olabilir,max 400-500 YTL arası ne alabilirim?
İkinci olarak da ekran kartı 9600 GT ayarında bir kart bana yeterli olur.Yalnız fiyatları hala yüksek buluyorum.120-130$ bu kart için fazla bence.4850 ler 4870 ler piyasada olmasına rağmen bu kartların fiyatı adamakıllı düşmedi gitti.150 YTL civarı bir de ekran kartı düşünüyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Monitör olarak Samsung 2253BW öneririm.Novada 470Ytl civarıdır.Ekran kartı olarak da Gecube HD3870.Ama yaklaşık 40ytl falan eklemen gerekiyor bütçene.
Bir de şöyle sorayım hangisi fiyatını daha çok hak eder? Ne fark var aralarında?
Monitör olarak Samsung 2253BW öneririm.Novada 470Ytl civarıdır.Ekran kartı olarak da Gecube HD3870.Ama yaklaşık 40ytl falan eklemen gerekiyor bütçene.
Yalnız ben bu nokta aralığı meselesinde takıldım. 20" tercih edeceğim.Tek tük oyun oynadığım için ekran kartına fazla yatırım yapmayı düşünmüyorum.150 ye iyi bir ekran kartı bulamaz mıyım?
O söyledikleriniz arasında üsteki fiyatını hak ediyor.Gerçekten T2** serisi özel bir seridir.Ama görüntü bakımından pek farkı olmayan hatta ufacık farkı olan ve 22" olan 2253 bw'yi öneriyorum ben yine.
bence ekran kartına lcd den daha fazla önem vermelisiniz..4850 alıp geriye kalan paraylada en kaliteli lcd yi alabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: blacksnake03
bence ekran kartına lcd den daha fazla önem vermelisiniz..4850 alıp geriye kalan paraylada en kaliteli lcd yi alabilirsiniz
Tam tersi düşünüyoruz.Ekran kartı benim için ikinci planda arkadaşım.Bütçe sorunu var ve iyi bir monitöre bakmak istiyorum.Bunca yıldır gözlerime ettiğim işkence yeter.
O söyledikleriniz arasında üsteki fiyatını hak ediyor.Gerçekten T2** serisi özel bir seridir.Ama görüntü bakımından pek farkı olmayan hatta ufacık farkı olan ve 22" olan 2253 bw'yi öneriyorum ben yine.
Madem T serisi özel seri biz de özel ve güzel olanına bakalım.Teknofiyattan bakınca aşağıdaki linki buldum.Bu sitede 499 YTL çıkıyor 12 taksit.Yalnız daha önce duymadığım bir mağaza eğer güvenliyse internet üzerinden satın alabilirim.
hocam darty gayet guvenilir bilinir bi teknomarkettir rahatlıkla alısveris yapabilirsin ben online alısveris yapmadım ama dartyden cok alısverisim oldu cokta memnun kaldım istanbuldaysan bi cok yerde magzlarıda var gidip monitorleri inceleyip rahatca eldende alısveris yapabilirsin
19'' Samsung 932Gw tavsiye ederim Dvı lı olması ve 3000:1 kontrastı çok iyi en iyi 19'' monitörlerden birisidir.Ekran kartıda 150 ytl ye Ati 3850 var Gecube 3850 107$ + Kdv :150 ytl yapıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme