Marka önemli tabii ki.. Örnegin Asus genelde daha kaliteli PCB kullanarak overclock için daha dayanikli kartlar üretir. Ayrica daha kaliteli ram kullanan markalar ile daha geç zamanlamaya sahip ram kullanan markalarin ayni chipsetine sahip kartlari tabii ki ayni olamaz.
marka önemli şu açıdan kaliteli markalar kaliteli pcb,ram ve kaliteli soğutucuya sahip.kutu içeriğide daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: BorckaArtvin
Marka farketmez...NASIL BİLİYORMUSUN...Hiç fark yoktur aralarında Mesela Sence SHOV marka televizyonla SONY marka televizyonun arasında biliyorsunki hiçbir fark yok ikiside aynı tüpü kullanıyor...Yapmayın kardeşlerim...Marka herzaman en önemli şeydir...Marka demekle kastım şu Nvidia da LEADTEK WINFAST tan şaşma ATI de ise SAPPHIRE den şaşma...Ama sen sen ol hiçbirzaman ati alma...Herzaman NVIDIA al ve Herzamanda marka olarak WINFAST ı seç..Asla başka birşey alma derim...Buzamana kadar ki deneyimlerim bunu gösterdi...ATI hiçbir zaman NVIDIA yi geçemez oyun performans ve uyumunda...Sadece testlerde kağıt üzerinde geçer...Bunu unutma...Stabilite====Winfast&Nvidia...
Bu psot da doğru olan bir tek bir cümle bile yok.
Marka olayına gelince. Çok önemli değildir.Markadan markaya değişen çok şey yoktur. Arkadaşlar belirtmiş zaten değişen şeyleri. Fiyatı uygun olanı, kutu içeriği iyi olanı, teknik servisine/dis. güvendiğini satın alabilirsin.
hepsi kelimesine varana kadar doğru.Siz ati alıpta sorun yaşayan tüketiciye sorun bunları...Ayrıca Winfast nvidianın gözbebeğidir...Sizin doğrularınız size benim doğrularım ise bana...
Şöyle bir durum var ekran kartının yanında çalışacak olan diğer parçalar. sonuçta bunlar yeterli hızda değilse senin çipinin yapabildiği işin tamamını elde edemeyeceksin. Yani diğer parçalar sınırlayıcı olmamalı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme