Şimdi Ara

Ekran Kartı mı? İşlemci mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bir kasamda İntel Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80Ghz (2 CPUs), 2.80 GHz
    işlemcim var.Diğer kasamda ise AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 4200+ 2.20 GHz işlemcim var bu konularda bilgim yok ondan dolayı soruyorum galiba İntel olan işlemci daha iyi fakat AMD işlemciyi çıkarıp yerine İntel'i takamıyoruz.1. kasamda anakart'da sıkıntı var ondan dolayı ekrana görüntü gelmiyor bu yüzden bu 2. kasayı kullanıyorum 1. kasamda ATI Raedon HD 4450 Yaklaşık Toplam Bellek:1274 Ayrılmış Video Belleği:512MB ekran kartım var biliyorum ki çok düşük 2. kasamda da ATI Radeon HD 4600 Series Toplam kullanılabilir grafik belleği 1792MB Ayrılmış video belleği 1024 MB ekran kartım var yani sizce anakart'ı mı düzeltiyim yoksa buna devam mı edeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda_16_ -- 4 Haziran 2017; 1:31:17 >

• ikisinden de bir cacık olmaz
  • Pc ile yapmayi planliyorsunuz desem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intel işlemciyi AMD anakarta takamazsınız zaten. Elinizdeki tüm parçaları elden çıkarın. 2.el f/p oranı yüksek sistem önerelim size :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E6300 için yeni anakart alabilirsin yada Amd işlemciyi yükseltebilirsin anakartın iyiyse 2-3-4 çekirdekli işlemcileri destekliyor olabilir.

Bu arada 2.ci kasadaki ekran kartın daha iyi muhtemelen hd4650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 4 Haziran 2017; 8:11:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.