Şimdi Ara

Ekran kartı mı monitör mü Acil cevap lazım 5 gün sonra topluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1050Ti alıp monitör mü alayım yoksa rx470 mi alayım ama monitörümde sadece vga girişi var dönüştürücü alıyım dedim çoğu kişi çalışmıyor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1050ti artı 1080p monitör temizz

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Saol hocam aslında banada en mantıklı gelen hareket bu diğer cevaplardan bakıcam hızlı cevabın için çok saol 200 TL daha bulabilsek ikisinide alabiliyor hem 1080p monitör hemde rx 470 işe bak :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkanGO -- 23 Şubat 2017; 22:59:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisini beraber alamayacak olursan da, önce rx470 alıp, bir süre sonra monitör almak da bir seçenek.
  • Hocam monitör ü bilgisayarcilarda vile com uygun fiyatlara bulma sansın yüksek ve pc cikersiki mallarda temiz oluyor 1080 p monitör u esnafdan al sana güzel bi indirim yapar çünkü esnaf kan aglıyor

• Oynadığın oyunlara bağlı mesela cs oynayan biri için 2 ekran kartı da pek farketmez , önemli olan monitördür . Ama daha ağır oyunlar oynuyorsan ekran kartı önem kazanır , 60 hz monitör bile işini görür

• _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    almışken iyisini alıyım diyordum :D
  • arsenik kullanıcısına yanıt
    Öle yapmak istiyorum aslında zaten ama konuyu dikkatli okursan sevinirim :) monitörüm vga çıkışlı dönüştürücü alırım diyorum tereddüt ediyorum valla bilgisayarı salonda kullanmak zorunda kalırım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.