Şimdi Ara

Ekran kartı mı PS3 mü Xbox360 mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ps3 al ama kırdırma.Alırken bide yanında kesinlikle GTA 5 al bazı yerlerde 140 tl ye bulunuyor.Birde fifa 14 al yeter onlar zaten 1 ay.Sonra her ay 2 oyun alırsan yeter bence tabi multisi olan oyunları tercih edersen.Yoksa oyun bittikten sonra yapacak bişe yok.
    Ama dediğim gibi GTA 5 ve FİFA 14 ü kesinlikle al.Zaten fifa 14 tek başına seni bayağı götürür online modu çok iyi.Gta5 te baya gider.Bence PS3 almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20deSur

Bence ps3 al ama kırdırma.Alırken bide yanında kesinlikle GTA 5 al bazı yerlerde 140 tl ye bulunuyor.Birde fifa 14 al yeter onlar zaten 1 ay.Sonra her ay 2 oyun alırsan yeter bence tabi multisi olan oyunları tercih edersen.Yoksa oyun bittikten sonra yapacak bişe yok.
    Ama dediğim gibi GTA 5 ve FİFA 14 ü kesinlikle al.Zaten fifa 14 tek başına seni bayağı götürür online modu çok iyi.Gta5 te baya gider.Bence PS3 almalısın

ps3 almaya karar verdim yarın bakmaya gideceğim superslim 500 gb modellere yada temiz 2. el alıp 1-2 oyun alacağım aldığım oyunları multi oynamak için ekstra ücret ödememe gerek varmı mesela gta 5 i
  • Sen pc topla
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Xbox 360 al netten indir indir yaz oyna veya git 5 tl e oyunları al en ideali bu senin için...

valla bende öyle düşünüyorum aslında kardeşim ama multiplayer işi nasıl olacak mesela gta 5 i online da oynamak istiyorum single için korsan dvd takıp oynayıp multi için orjinal alsam oynasam olmayacak galiba birde aylık multiplayer parası var nasıl oluyor o iş bi açıklarmısın

Online oynanıyor zaten. pc deki gibi degil korsan dvd. takıp acıyorsun onlineda singleda oynuyorsun.

Ps3 exc leri dısında çöptür. kontrolcüsü xbox yanında cok dandikdir. onlnie alt yapası kötü xbox grafikleri daha iyidir. yok ben exc oyunlar oynamak da istiyorum god of war gibi vs ps3 almaktan baska secenegin yok zaten.
    Burda karar verecegin nokta exc oyunlar mı önemli geri kalanlarmı. exc oyunlarda ps3 1numara geri kalan herşey için xbox.

bu arada 1200 tl hem xbox yada ps3 hem laptop alıp üstüne para artırıp kenara nasıl atcan. konsol 500tl alsan 700 e laptop alsan ki o laptopdan cok iş cıkmaz..

Not: eger koyabiliyorsan ps4 al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 5 Ocak 2014; 13:04:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Xbox 360 al netten indir indir yaz oyna veya git 5 tl e oyunları al en ideali bu senin için...

valla bende öyle düşünüyorum aslında kardeşim ama multiplayer işi nasıl olacak mesela gta 5 i online da oynamak istiyorum single için korsan dvd takıp oynayıp multi için orjinal alsam oynasam olmayacak galiba birde aylık multiplayer parası var nasıl oluyor o iş bi açıklarmısın

Online oynanıyor zaten. pc deki gibi degil korsan dvd. takıp acıyorsun onlineda singleda oynuyorsun.

Ps3 exc leri dısında çöptür. kontrolcüsü xbox yanında cok dandikdir. onlnie alt yapası kötü xbox grafikleri daha iyidir. yok ben exc oyunlar oynamak da istiyorum god of war gibi vs ps3 almaktan baska secenegin yok zaten.
    Burda karar verecegin nokta exc oyunlar mı önemli geri kalanlarmı. exc oyunlarda ps3 1numara geri kalan herşey için xbox.

bu arada 1200 tl hem xbox yada ps3 hem laptop alıp üstüne para artırıp kenara nasıl atcan. konsol 500tl alsan 700 e laptop alsan ki o laptopdan cok iş cıkmaz..

Not: eger koyabiliyorsan ps4 al .

şöyle söyleyeyim oynayacağım ilk oyun gta 5 ve multisi - the last of us - uncharted serisi - god of war serisi - dantes inferno - beyond two soul - ac black flag diyerek gidiyor exc oyunları çok istiyorum denemeyi grafikleri her zaman kafa kafaya yani aralarında çok fark yok yazıyor her tarafta 5 gündür tüm forumları okuyorum exc oyunlarda da özellikle grafikler çok başarılıymış. 10 mb ttnet bağlı evde çok lag sıkıntısı olucağını sanmıyorum bendeki pc mantığımla
    1200 tl ye de 2 konsol 1 pc almayı değil
    2. el bir konson + küçük 2. el bir NETBOOK almayı planlıyorum hocam 300 tl fln netbooklar sadece internet dizi izlemek vs. için
    xbox ı da çok düşündüm hatta xbox360 tı benim asıl almak istediğim ama online oynamak için para istemesi oyunlarının pahalılığı ve heryerde yazılı olan kronik bozulmaları ve konsolun hassaslığı biraz ps3 e itti beni

• Dostum xboxdakı sorunlar 5sene oncekı cıhazlar. Sımdı kronık sorun vs yok. Onlıne servısın de senın 10mb ıle alakası yok .

uzun lafı kısaşı yapacagn şu ps3 alıp exc oyunları oyna (exc ıcın bska secım yok) exc btrınce satıp xbox alıp oynadgn da aradakı farkı goreceksn. Burda cok fanboy var . Exc oyunlar ps cok onde gerı kalan hersey 360 bunu yazıyorum sende xbox fanboyumsun deme yenı nesılde Ps 4 alıcam . Iyı oyunlar
  • 200 daha kat ps4 al mini ile yapacagını ps4 de yaparsın
  • 1200 e ps 4 aliniyor umarim farkindasindir
  • pc toplayacak olsam 300-400 destek çıkacak bizimkiler konsol diyince sen al oluyor 900 tl o sebeple :)
    bende 900 e 600 ü kkonsol 300 ü netbook gibi bi ayırım yapıp değerlindermeyi planlıyorum salı günü alırsak görmüş olacağız :)
  • Ps4 alsan neysede bugun ps3te fifa 14 oynadim grafikler lowda oynatiyor. Ya ps4 al ya da pc topla.

1200 tlye iyi kasa toplanir
  • bence ps4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Ps4 alsan neysede bugun ps3te fifa 14 oynadim grafikler lowda oynatiyor. Ya ps4 al ya da pc topla.

1200 tlye iyi kasa toplanir

sıkı bir pc ciyim aslında fakat birde burayı denemek istiyorum 2. el 18 ay garantili 450 tl ye anlaştım ps3 500 gb için yarın alım yapacağım exclusive oyunları bitiririz gta5 multiye doyarız baktık sıktı satıp yine kürkçü dükkanımız gtx ekran kartlarına döneriz hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.