Şimdi Ara

Ekran kartı mı PS3 mü Xbox360 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimdeki laptop u 900 tl ye satacağım yarın öbür gün deskop pc toplamak tı asıl amacım ama konsol kaşımaya başladı beni.

evde 106 ekran LG full HD plazma

LG 22 inc monitör hazır var.

şimdi size sormak istediğim ya 900 tl nin üstüne 300 tl civarı daha ekleyip 1200 tl civarı ekran klavye mouse kasa dışında bir oyun amaçlı pc toplayacağım

yada 2. el 12 gb ps3 veya 4 gb xbox360 alıp artan parayla küçük bir netbook alıp kalanını kendime saklayacağım. ne önerirsiniz

teşekkürler.

• 1 sene sonra herkes uncharted 4 infamous second son oynarken infamous 1 ve uncharted 1 oynamak beni sıkmaz diyorsan veya geride çoook fazla multiplatform oyun oynamadıysan o zaman ps3 almak mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

1 sene sonra herkes uncharted 4 infamous second son oynarken infamous 1 ve uncharted 1 oynamak beni sıkmaz diyorsan veya geride çoook fazla multiplatform oyun oynamadıysan o zaman ps3 almak mantıklı.
    hmm peki bana alabileceğim 2. el tahmini bir fiyat verebilirmisiniz

vede PS3 te her zaman orjinal oyun alacak para bulamam şöyle single oynayacağım oyunları korsan alıp ta online oynayacaklarımı orjinal alsam oynayabiliyormuyum nasıl çözülüyor o iş bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_n_u_b_i_s1_2_3

vede PS3 te her zaman orjinal oyun alacak para bulamam şöyle single oynayacağım oyunları korsan alıp ta online oynayacaklarımı orjinal alsam oynayabiliyormuyum nasıl çözülüyor o iş bilgi verebilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Bilgisayar toplayın hocam bence.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Ekran kartı

Alıntıları Göster
    öyle düşündüm ama 1100-1200 tl ye de iyi seviye bir oyun pc si toplanamıyor o sebeple oyun konsollarını da düşünüyorum nasıl bir pc toplayabilirim bu bütçeye varmı fikri olan
  • quote:

öyle düşündüm ama 1100-1200 tl ye de iyi seviye bir oyun pc si toplanamıyor o sebeple oyun konsollarını da düşünüyorum nasıl bir pc toplayabilirim bu bütçeye varmı fikri olan

Alıntıları Göster
    Şu tarz konuları görmekten bıktım yemin ediyorum. Bir sürü buna benzer konu var, bir sürü tavsiyeler var. Ama yoooook neden arama kısmını kullanalım ki? Yeni konu açalım milleti bayalım daha kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa

Şu tarz konuları görmekten bıktım yemin ediyorum. Bir sürü buna benzer konu var, bir sürü tavsiyeler var. Ama yoooook neden arama kısmını kullanalım ki? Yeni konu açalım milleti bayalım daha kolay

Alıntıları Göster
    bakındım başka forumlarda da bakındım olan konuların hepsi 0 dan toplamak için konuşuyordu benim durumum biraz daha farklı bence gereksiz bir yorum yaptınız
  • quote:

bakındım başka forumlarda da bakındım olan konuların hepsi 0 dan toplamak için konuşuyordu benim durumum biraz daha farklı bence gereksiz bir yorum yaptınız

Alıntıları Göster
    PC toplarsan onu konsola da dönüştürebilirsin Steam OS yükleyerek.
  • Sen pc topla kardeş ps alma lütfen
  • Pc topla
  • a_n_u_b_i_s1_2_3 kullanıcısına yanıt
    Dostum sonuc itibari ile sinirli bir butcen var bence en ucuz bulabildigin ps3 u al sonrada forumdan ikinci el oyunlarla devam et suanda cok dusmus durumda fiyatlar bilgisayarda tek avantajin korsan olacak ama yakinda topladigin pc seni tatmin etmeyebilir bunuda goz onunde bulundur derim
  • ps3 aldım pişmanın guncel oyunlarının pahalı. illa konsol dersen yeni nesillerden al derim
  • a_n_u_b_i_s1_2_3 kullanıcısına yanıt
    Durumunuz falan farklı değil hiç boşuna laf kalabalığı yapmayın. Baktığınız konularda ki yorumları hiç okumadınız mı? PC toplasan veya ekran kartı alsan ömrü 1-2 sene hatta 3 diyelim. PS3 alsan daha ömrü var ve daha az para vereceksin. Baktığın konularda da bu yorumlar vardır illaki. Vardır demiyorum hatta var yani. Asıl sizin konunuz çok gereksiz 30 kere söyledik PS3 veya Xbox360 her zaman PC'den daha öndedir diye. Kaç kere daha söyleyelim?
  • TeşekkürLer cevaplar icin gönlüm pc toplamaktan yana fakat çok uzun ömürlü bir oyun pc olmayacak 1100 e toplanirsa örnek bir sistem yazabilirmisiniz acaba bana Diger turlu korsan oyunu kolay oldugu icin xbox alip 5 tl ye korsan oyunlarla gecinip gidecegim kucuk birde netbook la :))
  • Xbox 360 al netten indir indir yaz oyna veya git 5 tl e oyunları al en ideali bu senin için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Xbox 360 al netten indir indir yaz oyna veya git 5 tl e oyunları al en ideali bu senin için...

valla bende öyle düşünüyorum aslında kardeşim ama multiplayer işi nasıl olacak mesela gta 5 i online da oynamak istiyorum single için korsan dvd takıp oynayıp multi için orjinal alsam oynasam olmayacak galiba birde aylık multiplayer parası var nasıl oluyor o iş bi açıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Sen pc topla kardeş ps alma lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Sen pc topla kardeş ps alma lütfen

Alıntıları Göster
    birkaç sorum var size ps3 alırsam kırdırma veya çip taktırma işlemi yapılırsa (net bilgim yok ) istediğimiz oyunu harici bir hdd ye yükleyip takıp veya nasıl oluyorsa oynayabiliyormuyuz ve multi oynayabiliyormuyuz.

• Butce dusuk konsollara yonelmeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.