Şimdi Ara

Ekran kartı MOD (eskiyi yeniye benzetme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca şu Eski ekran kartım var diye üzülenler için (mesela ben) bir çalışma yaptım ve dış kaplamasını değiştirdim 8800 gt yi andıran bir görüntüye kavuştu.İşlevi değil ama en azından dış görüntüsü tatmin edici Arkadaşlara fikir olsun diye paylaşmak istedim yapım aşamasını çekemedim ama fazla bir yapım aşamasıda yok zaten..

Resimler biraz bulanık çıkmış flaşı açamadım çünkü parlıyor....
    Kaplama soğutmayı pek etkilemiyor Belki 1-2 derece daha fazla ısınıyordur.

Resimde görülen kaplamada Kullanılanlan malzemeler herkesin bulabileceği şeyler zaten..Birazda Olsa fikir vermiştir sanırım Herkese kolan gelsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 13 Nisan 2008; 14:33:05 >

• hocam cok hos olmus ya.bende de eski ekran kartı var digerlerinin yanında cok eziliyordu garibim.. aslında bir de sticker yapıp yapıstırsan 8800 ler ayarında bısey gibi gozukur.. valla ilham verdi bu calısman.. tesekkur edıyorum.
  • Ya arkadaşlar mesajı yanlışlıkla yazdım kusura bakmayın .çok hoş olmuş bence modun vazgeçilmez parçası ekran kartı ne kadar büyük durursa o kadar güzel gösteriyor kasayı eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmoo14 -- 13 Nisan 2008; 17:15:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haluk33

hocam cok hos olmus ya.bende de eski ekran kartı var digerlerinin yanında cok eziliyordu garibim.. aslında bir de sticker yapıp yapıstırsan 8800 ler ayarında bısey gibi gozukur.. valla ilham verdi bu calısman.. tesekkur edıyorum.

Rica ederim ...Bende düşündüm sticker işini evde aradım taradım bişe bulamadım ileride bulursan yapıştırırım hemen

quote:

kim dedi sana git gri kasa al diye

Burayı çözemedim kasamım gri felan değil zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAedp -- 13 Nisan 2008; 15:15:36 >
  • Sınavda kopya çekmek gibi birşey olmuş Ama görüntü güzel
  • çok güzel bi çalışma olmuş eline sağlık
  • daha önce bende benzer bir modifikasyon yapmıştım ama seninki 8800gt'ye benzemiş bu arada kart 9550'mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

daha önce bende benzer bir modifikasyon yapmıştım ama seninki 8800gt'ye benzemiş bu arada kart 9550'mi

sen sanırım plexi kullanmışsın ledlerle gaye güzel duruyor eline sağlık kart 9250
  • İki resimde harika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.