Şimdi Ara

Ekran kartı O/C'dan sonra ekranda dalgalanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Afterburner ile voltaj değerlerinde 1 değer oynadığımda ve ya PC açtığında ekranda sürekli dalgalanmalar başlıyor.

Ekran çözünürlüğünü düşürüp, yükseltmek tek çözüm oluyor. Her seferinde uğraşmak istemiyorum. Nasıl çözebilirim durumu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

Ekran kartından monitöre bağlanan kabloyu kontrol eder misiniz ?
  • Voltaj değeriyle oynadıktan sonra aygıt yöneticisinden sürücüyü tekrar kurmayı deneyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo sorunsuz. Farklı bir bilgisayarda denedim.

@Peernet İşe yaramıyor
  • ekran kartın oc yapmaya nek adar izin veriyor inceledin mi ekran kartı değerlerini fabrika degerlerine getirip tekrar denermisin voltaj verdiğini yazmışsın umarım ekran kartına donanimsal hasar olmamıştır garantisi devam ediyor ise garantiye gönder derim fabrika ayarlarına alıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorrokin

ekran kartın oc yapmaya nek adar izin veriyor inceledin mi ekran kartı değerlerini fabrika degerlerine getirip tekrar denermisin voltaj verdiğini yazmışsın umarım ekran kartına donanimsal hasar olmamıştır garantisi devam ediyor ise garantiye gönder derim fabrika ayarlarına alıp

Normal ekran kartı değerlerinde 1 birim oynadığımda bilene bu dalgalanma başlıyor.
    Ama nasıl bir sorunsa ekran çözünürlüğünü düşürüp, tekrar eski haline getirdiğimde tamamen çözülüyor. Pc kapatana ve ya O/C ile oynayana kadar sorunsuz devam ediyor.
    Donanımsal bir sorundan çok yazılımsal olduğunu düşünüyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.