Forum ustaları ekran kartı seçmeyi bilmeyen ama ati veya nvidia hariç yazmayı zeka zannedenlere yardım etmeyi bırakmalı, sadece bir uyarı mesajı yazıp geçmeli...
Uçak satın alacağız ama airbus hariç :P
nvidia şartsa gt240al... atide ise hd 5670 tavsiyemdir sapphire olan model vardı a.c fan sistemi çok sessiz güç istemiyor az güç harcar boyu kısa her kasaya olur dx11 +sı var gddr5 4000mhzlik ramler kullnıyor 9600gtden iyi 9800gt çizgisinde kartdır fiyatıda uygun geçen denedim bi sistemde beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
Forum ustaları ekran kartı seçmeyi bilmeyen ama ati veya nvidia hariç yazmayı zeka zannedenlere yardım etmeyi bırakmalı, sadece bir uyarı mesajı yazıp geçmeli...
Uçak satın alacağız ama airbus hariç :P
bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.senin zekan senin olsun.benim zekam bana yetiyor. yardım etmeyeceksen gölge etme yeter. bilgisini paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim.kesinlikle dikkate alacağım. aslında takıldığım bir diğer konu da 300 W lik power ın (128 bit ya da 256 bit ve ya nasıl kategorize ediliyorsa) hangi ekran kartlarına yetip yetmeyeceği hususu idi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme