Şimdi Ara

Ekran kartı önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2007 de topladığım bir kasa vardı x1550 ekran kartına sahiptim :D dün sonu gördü fazla oyun oynayan biri değilim ama CS MW1 MW2 tarzı oyunları oynuyordum Sro yani onlıne oyunları genelde oynuyordum şimdi ekran kartı tavsiyesi isticem
    Anakartım foxconn 45cmx/45gmx/45cmx-k ram 2 gb psu 300 W işlemci e7200 2.53 ghz alabılıcegım en mantıklı kart hangisidir teşekkurler. Eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imampower -- 21 Nisan 2013; 20:50:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: imampower

Arkadaşlar 2007 de topladığım bir kasa vardı x1550 ekran kartına sahiptim :D dün sonu gördü fazla oyun oynayan biri değilim ama CS MW1 MW2 tarzı oyunları oynuyordum Sro yani onlıne oyunları genelde oynuyordum şimdi ekran kartı tavsiyesi isticem
    Anakartım foxconn 45cmx/45gmx/45cmx-k ram 2 gb psu 300 W işlemci e7200 2.53 ghz alabılıcegım en mantıklı kart hangisidir teşekkurler. Eklendi.

işlemciyi 3.0ghz veya daha üstü overclock
    7770 saphhire
    O psu ile olmaz, 450w high power yada muadili gerçek psu ile sorunsuz 4 yıl daha kullanırsın
  • hocam psuyu degıstırmeden alınacak en mantıklısı hangısıdır
  • quote:

hocam psuyu degıstırmeden alınacak en mantıklısı hangısıdır

hocam zaten o kart 350 lira 350 lira verdıkten sonra tamamen degısıme gıtmek daha mantıklı gelıyor 100-150 arası varsa zaten dedıgım gıbı fazla oyun oynamıyorum sadece cs de felan fps sorunu yapmasın call of duty felan medıumda acıyordum ben 1024 x 768 x1550 yle multıde kasıyodu ama acıyordu yanı
  • quote:

quote:

hocam psuyu degıstırmeden alınacak en mantıklısı hangısıdır

hocam zaten o kart 350 lira 350 lira verdıkten sonra tamamen degısıme gıtmek daha mantıklı gelıyor 100-150 arası varsa zaten dedıgım gıbı fazla oyun oynamıyorum sadece cs de felan fps sorunu yapmasın call of duty felan medıumda acıyordum ben 1024 x 768 x1550 yle multıde kasıyodu ama acıyordu yanı

ok anladım. Vatandan indirimli 6670 1gb modelini alın. 300w ile çalışır. Giriş orta seviye biçok oyunu açar.
  • teşekkurler hocam ıncelıyorum hemen başka onerıler varsa onlarada bakabılırım en mantıklı olanı alıcam
  • GTX460.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.