Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerirmisiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle sistemimin özellikleri Gigabyte GA880MA-UD2H - AMD X4-965 Black edition 3.8 Ghz - 2* 4Gb Corsair 1600Mhz Ram - 1.5 Tb W.D 7200 Hdd. 500W High Power power var. B.Field 3 ve bunun gibi gelecek olan yüksek grafikli oyunları sorun çıkartmadan oynatabilecek bir ekran kartı arıyorum. 6850 2 Gb 380 TL'ye buldum bunu önerirmisiniz. Yada alternatif fazla pahalı olmayan başka bir model önerirseniz sevinirim. Bu arada Power yeterli olurmu? Teşekkürler

• ekran kartı için bütceniz nedir ?
  • maksimum 400 Tl ama daha düşük olursa sevinirim :D
  • Hd 6870 sıfır fiyatı ama bence ikinci el bak daha ucuza bulabilirsin.
  • @far-cry bende aslında o kartı düşündüm ama güç tüketimini kaldırırmı benim power??
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaronlinenet

@far-cry bende aslında o kartı düşündüm ama güç tüketimini kaldırırmı benim power??

O psuya crossfire kurarım.İkinci el bölümünde 320 350 tlye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 18 Şubat 2012; 12:26:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

@far-cry bende aslında o kartı düşündüm ama güç tüketimini kaldırırmı benim power??

eyw sağol kardeşim ama karar veremiyorum 1 gb ekran kartları ilerisi için yeterli olurmu yani 1 gb 6870 yerine 2 gb 6850 mi alsam onu düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

quote:

eyw sağol kardeşim ama karar veremiyorum 1 gb ekran kartları ilerisi için yeterli olurmu yani 1 gb 6870 yerine 2 gb 6850 mi alsam onu düşünüyorum..

6870 daha iyidir, şuan görünen kadarıyla 2 gb bellekli kartlara pek ihtiyaç yok, ihtiyaç olacağı zaman 6850 doğru düzgün oyun oynatmaz.

• HD 6870
  • %25 inidirm vatan 344 TL xfx hd 6870
  • Arkadaşlar öncelikle cevaplar için teşekkür ederim ama son olarak 2 ekran kartı arasında kaldım birincisi ASUSGTX560 DirectCU 1Gb diğeri XFXHD6870 GDDR5 1GB ikisininde fiyatı aynı ben 1920*1080P deoyun oynayan birisiyim sizce genel bakımdan hangisi daha faydalı olur ikisinde linkini veriyotum.Şimdiden teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-engtx560-dc2di1gd5-gtx560-directcu-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=55975

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/xfx-hd-687a-zhfc-hd6870-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=58499

• Arkadaşlar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

%25 inidirm vatan 344 TL xfx hd 6870

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.