Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    RAM 6 GB
    amd radeon hd 6450
    GÜÇ KAYNAĞI 300 WATT
    Anakart Foxconn 2ABF

Daha fazla özellik atmam lazım mı ? [Ekran kartından anlamıyorum]
    Amaç: Orta düzey oyunları kasmadan oynamak siz birkaç tane önerin ben bakarım.

Ekran Kartı Önerisi ?Ekran Kartı Önerisi ?Ekran Kartı Önerisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regoan -- 3 Aralık 2016; 17:20:6 >

• +1
  • 300w guc kaynagina takabilecegin fazla kart yok o yuzden islemciye takilmadan once psu engeline takiliyor bir gtx750 ti demeye cekiniyorum cunku 300w var teneke 300w var fsp yani markali o yuzden emin olamiyorum.gt730 alirsin psuyu degistirmem dersen elindeki karttan iyi olur ama orta duzey oyun oynamak icin yeterli degil hele monitorun 1080p ise.ikinci el al 750 ti bulursan hesapli al bence psuyu da soyle bir seyle degistir.islemci daha fazlasini kaldirmaz bence o yuzden gelene gecene 1050 ti al diyorlar ben demiyorum.

http://www.eksenbilgisayar.com/aerocool-vx-serisi-ae-vx400-400w-12cm-fan-guc-kaynagi

http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn75td52gi-gtx750-ti-2gb-ddr5-128bit-16x-pcie-30/p_61997/

750 ti'ye alternatif bu karti da alabilirsin.bu biraz daha iyi.

http://www.netsiparis.com/sapphire-rx460-2gb-128bit-gddr5-pci-e

• teşekkürler ikisini birden değiştirebilirim bütçe sorun değil.
  • Regoan kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı voltaj değerlerinin fotosunu atın ona göre kart öneririz.

Bu arada 2.el'mi , 0mı ikiside olurmu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartı Önerisi ?

2.el düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regoan -- 4 Aralık 2016; 11:24:14 >
    12v kanalı 216 watt

Cpu 65 fanlar 15 ram 10 hdd 20 desek

75watt tdp kadar gpu alınabilir.

Ôrnk gtx750ti karşılar.
    Yada hd7770 gibi gtx750ti daha iyi olur.

Yalnız ek güç girişi olan bazı gtx750tiler var onarda 4pin to 6 pin dönüştürücü gerekir aynı şekilde hd7770dede dönüştürücü gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 4 Aralık 2016; 12:29:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba bendede sizin sisteminizden var.Bugün Hd 6450 nin yerine GTX 750 aldım ama açılışta Hp yazısından sonra siyah ekranda yanıp sönen "_"(alttan tire) ile karşı karşıya kaldım.Geri eskisini takınca bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.Birde siyah ekrandayken kasadan bip sesleri çıkıyor.Esc ye uzun bastığımda seri şekilde bip sesleri çıkıyor.Belki sende bu durumu yaşamışşındır diye sordum iyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.