Şimdi Ara

EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xeon, X5460 işlemcim
    8gb DDR3 1333MHZ Ram
    Hight Power 600w +80plus bronz

Sistemimde dar boğaz yapmayacak ekran kartı arıyorum fiyat mühim değil tavsiyeniz için simdiden tesekkurler.

• GTX 1060 veya RX 580 alabilirsin. Darboğaz yapacağını sanmam yaparsa da oc ile çözebilirsin. Daha yüksek kartlar da olabilir ama hafiften darboğaz yapacaktır onlarda.
  • arkasimda gtx 1050 var onu alsam nasil olur

gtx 1050 işimi görür değilmi ?
  • GTX 1050 yada 1050Ti alabilirsin. Her ikisi de sistemine uyar.

• https://www.youtube.com/channel/UCFmCIQ-btVsv46u_o_LLKUA

Kendi sistemimde Q6600 ile HD7790 kullanıyorum, iyi ikili oldular. Daha önce GTX 950 vardı darboğaz oluyordu.
    O sisteme GT 1030 veya RX 460 dengi bir kart olur (2. El de bakılabilir) daha fazlasına gerek yok. Q6600@3Ghz ~ X5460 yaklaşık olarak denk. Oynayacağınız oyuna göre darboğaz durumu değişir. Anakart hız aşırtma için de müsait değil. Çok uçmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 14 Aralık 2018; 22:32:15 >

• kimse kimseyi kandirmasin Q6600 @3.6ghz ile max benim gördügüm gtx 560 ti yi kaldirabiliyor, oc yokken ona bile darbogaz oluyor. gtx 1060 i overlclock ile besleyebilecegini düsünen arkadas heralde 1366 lga xeonlar ile karistirmis olsa gerek. 1050 ve 1050ti uyar diyende heralde pci ex yuvasi var takarsan calisir demek istemis. Bu kartlara gelene kadar ikinci el ucuz gtx 750ti bakilabilir. fazlasi gelecege yatirim yatirim olur, islemci frenler.
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    https://youtu.be/fHD6fNEZ-eU
    Darboğaz olmuyor GTX1050 ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C4831657E -- 15 Aralık 2018; 17:55:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de aynı işlemci var
    HD 7850 1gb ekran kartı var,
    Testlere bakarsan birebir uyum sağladıklarını görürsün, 2 parçayı da maksimumunda kullanmak istiyosan başka ekran kartı bakma.
    Radeon HD 7850
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    2 GB ramlisi daha iyi. Oyunlar 1366*768 de bile 1 GB vrami devirebiliyor. Ama güç kaynağı iyi olmalı değilse GTX 750 veya GTX 750Ti olur. Kanalımda testler var.
  • bana gönderdigin video yu sevk ile acip baktim kimim videosu diye, bos insanlarin bos videosuymus. 8:40 a bakarsan islemci can cekisiyor. baska bir iki oyun göstermis videoda islemci yükünün az oldugu, Diger oyunlarda 8:40 taki halinin aynisi olacak. Ister inanin ister inanmayin gtx 560ti vs gtx 750ti son bu islemciler icin.

7850 yi de hakkiyla besleyemez. %15-20 oyununa göre darbogaz yapar. "Tom Clancys Ghost Recon Wildlands" ve "FIFA 17" de darbogaz cok daha derin olur %35 kadar. zamanimi bunlara ayaricak degilim:https://www.youtube.com/watch?v=UiL74R5FHag baska videolarda bulunur. Ordan burdan bakarak konusmuyorum, kullandigim bildigim ürünlerden bahsediyorum.

Tekrar tekrar söyleyeyim heralde anlasilamiyorum bakin core 2 duo lar icin performans seviyesi gtx 750ti 2gb de olan kartlar uyumlu calisir, ne kadar ekmek o kadar köfte. Daha iyi kartlari tabiki takabilirsiniz fakat gpu kullanimi düsük olur, zarari olur mu? olmaz. Hangisi ucuzsa onu tercih edersiniz.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Bir sorum olucak, e5450 yanına rx460 takarsam sıkıntı olur mu? Veya gtx 960/750ti mı alayım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.