Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 350 watt yetmez.Pc nasıl bir cevap verecektir bilmiyorum ama parçaların uçma riskide var
  • hocam şimdi risk istemiyorumda, size komedi bir soru sorcam
    bende bi psu daha var kaç w bilmiyorum ama, onuda fişe taksam onun güç kablolarını ekran kartına bağlasam :D
    olurmu ??? çokmu güç harçamış olurum :d yoksa kullandığı kadar enerjiyimi faturaya yansıtır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: omletster

hocam şimdi risk istemiyorumda, size komedi bir soru sorcam
    bende bi psu daha var kaç w bilmiyorum ama, onuda fişe taksam onun güç kablolarını ekran kartına bağlasam :D
    olurmu ??? çokmu güç harçamış olurum :d yoksa kullandığı kadar enerjiyimi faturaya yansıtır :D

bi dene sonra bizede haber ver

• quote:

gtx 460 ı arkasındaki güç bağlantılarını takmazsam ne olur ?
    350w da kartı çalıştırırsam ne olur ?
    gtx 460 ile 9600gt yi sli yaparsam herhangibir performmans artışı yaşarmıyım, veya düşüşü
    eğer düşüş yaşarsam ,9600 yı sadece fizik kartı olarak kullansam olurmu

bunlarda son sorularım , yarın almaya gidicem ,veya netten sipariş vercem

hala alamadınmı ekran kartı
    />

sorularına cevap verim
    />

- gtx460a güç bağlantılaırnı takmazsan 1tanesini yada 2tanesini ekrana görüntü gelmez ve vgadaki alarm buzzer ötmeye başlar.

-350watt power kendisini zor taşır gtx 460ı kaldırmaz gtx 460 ekran kartları için 450watt +12v kanaldan 27a minimumda power lazımdır...

-gtx 460ile 9600gt slı yapamazsın 2tane 9600gtde bir gtx 460etmez

-9600gtyi nvidia kontrol panelden physx olarak atayabilirsin

soruların son bulmasın fpslerin bol olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 12 Temmuz 2011; 6:37:44 >

• Anakartım : SAPPHIRE AMD 790GX DDR2 Vga HDMI 16x AMD AM2+ AM3 . anakarta

hem gtx 460 ı takıp

2. slotata 9600 takıp, nvida ayarlardada bu kartı parçacık seçsem

olurmu ?, bu durum için sli şartmı, bu ana akrta sli olmaz. yoksa olurmu ?
  • Ekran Kartı Olarak Msı gtx460 twinfrozr düşünülebilir fakat işlemci ve ram batık.ram değiştirdin miydide ddr3 alırsın
    yani anakart işlemci ram değişecek
    Birde 600w psu gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 13 Temmuz 2011; 17:14:44 >
  • quote:

Anakartım : SAPPHIRE AMD 790GX DDR2 Vga HDMI 16x AMD AM2+ AM3 . anakarta

hem gtx 460 ı takıp

amd çipsetler ne yazık ki sli desteklemiyor.yani 9600gt yi physx kartı olarak kullanamazsın
  • gtx 460 ile, metro 2033,gta 4,crysis2,assasinscreed 3 fln son sistem oynayabilirmiyim ?
  • quote:

hem gtx 460 ı takıp

o anakart ile sli yapamazsın... siz en iyisi tek gpuda yüksek model seçin 9600gtyide elden çıkarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

hem gtx 460 ı takıp

o anakart ile sli yapamazsın... siz en iyisi tek gpuda yüksek model seçin 9600gtyide elden çıkarın

Yeni konu açmıyayım seni bulmuşken sorayım bari :

5750 iceq var şuan kasamda. Anakart MSI P35 Platinium. 2 adet ekran kartı slotu var ama ikincisi 8x hızında yanlış hatırlamıyorsam. Şöyle ucuzundan bir 9600gt yada benzer bi kart alıp phsyx yapabilir miyim acaba ? Birde 8x olması çok sorun olur mu ? Ha bide power yeter mi ki yeteceğini düşünüyorum. 520W seasonic 40A single rail 20+20 dual şeklinde. İşlemci Q6600 G0 3.2 de.

• 2 adet PCIe 16X slotu (crossfire desteği) 16+4

yani slı yapamazsın o bordla sadece cross oda 2.slotdan 4x hızında çok verimsiz olur yüzde30belki getirir o powerda yeter ama slı bord alırsan
  • Peh neyse böyle devam o zaman. :D Q6600 artık ölene kadar bu sistemi değiştirmem :P
  • quote:

2 adet PCIe 16X slotu (crossfire desteği) 16+4

yani slı yapamazsın o bordla sadece cross oda 2.slotdan 4x hızında çok verimsiz olur yüzde30belki getirir o powerda yeter ama slı bord alırsan

yapma burhan 16x 4x cf nin 16x 16x cf den farkı sadece yuzde 5 civarındadır.o kadar verimsiz demene şaşırdım açıkçası....

http://forum.donanimhaber.com/m_21054013/mpage_1/key_//tm.htm#21054013

EXPANDER'in testinin linki.

eğerki 5750 cf yapacaksa yuzde 70 civarı performans artışı görür en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

quote:

2 adet PCIe 16X slotu (crossfire desteği) 16+4

yapma burhan 16x 4x cf nin 16x 16x cf den farkı sadece yuzde 5 civarındadır.o kadar verimsiz demene şaşırdım açıkçası....

http://forum.donanimhaber.com/m_21054013/mpage_1/key_//tm.htm#21054013

EXPANDER'in testinin linki.

eğerki 5750 cf yapacaksa yuzde 70 civarı performans artışı görür en azından

dostum senin karıştırdığın yeni nesil çipsetlerin 8x performansı yeni çipsetlerde 16xden 8xe kayıp yüzde4-5 ama bord p35 biri denesin görcek...
    EXPANDER in testlerine kimse inanmaz core2lerde yaptığı tetsleri hatılrıyoruz hiç ss veremezdi ama şunu şunu aldım derdi hep eskiler hatırlar:)

• @Demircibu peki 5750 iceq yanına aynısından 1 adet daha alıp cf yapsam fayda görürmüyüm acaba yoksa %5-10 arası bi fark mı olur sadece ?
  • bi benim sorumu cevaplasanızda arka yardım etseniz,
    gtx 460 hawk ile @crysis2 , gta 4 ,sacred 2,dead space,assasins creed 3 oyunlarını full ayarda kasmadan oynabilirmiyim
  • quote:

bi benim sorumu cevaplasanızda arka yardım etseniz,
    gtx 460 hawk ile @crysis2 , gta 4 ,sacred 2,dead space,assasins creed 3 oyunlarını full ayarda kasmadan oynabilirmiyim

sisteminin diğer parçaları da iyiyse oynarsın
  • quote:

bi benim sorumu cevaplasanızda arka yardım etseniz,

gtx 460 iyi bir kart ama en iyisi değil.gta4 ü rahat rahat oynatır ama en yüksek ayarlarda istediğin perfomansı alamazsın.sadece gta 4 değil ac,metro 2033 de çok sistem isteyen oyunlar ama bütün oyunları tatmin edici şekilde oynayabilirsin.
  • Üsteki kompile sistem batık, ve özellikle ramlarıma yüklenen arkadaşlara söylüyorum amd phenim ii x4 955 aldım 2 ay önce
    kendim bassettigim, hatta yeni çıkan oyunları full ayarlarda oynuyorum, mw3 harıç çok poktan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.