Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar benim şuanki ekran kartım 9600gt ama yeterli gelmiyor , yeni oyunlarda kasmalar yaratıyor.
    Yeni ekran kartı almayı düşünüyorum

İlk başta MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC düşündüm ve halada düşünüyorum
    ama , arkadaşlar se modeli var tekinin core hızı 700 diğerinin 725 falan. öyle hemende aceleci bir karar verip hata yapma istemiyorum.

işlemcim darboğaz yapar diyorlar sonraki ayada onuda yenileceğim

Sistemim
    Amd Althon 64bit x2 2.60ghz (Yakın zamanda Amd phenom 2 x4 alıcam)
    PC-AM2RS790G - PURE CrossFireX 790GX
    ddr2 800mhz 1x4 gb ram

MSI N460GTX HAWK ALINDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omletster -- 17 Temmuz 2011; 14:58:43 >

• acele arkadşlar. hiçbir öneriniz yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: omletster

acele arkadşlar. hiçbir öneriniz yokmu
    valla sistem komple batık :D bide tam ayrıntı versen iyi olur ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

valla sistem komple batık :D bide tam ayrıntı versen iyi olur ;)

Alıntıları Göster
    hocam hiçmi umut yok, şimdilik ramlari dert etmiyorum,

msi gtx 460 hawk düşünüyorum

ve daha nasıl bilgi vereyim
  • quote:

hocam hiçmi umut yok, şimdilik ramlari dert etmiyorum,

msi gtx 460 hawk düşünüyorum

ve daha nasıl bilgi vereyim

Alıntıları Göster
    MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC iyidir sessiz fanlı serinda çalışır ama bulursan gigabyte o.c 460da alabilirsin gtx 460da en çok tutulan seridir çift özel fanlı o.clide... gtx460larda se kırpılmış versiyonlar uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

MSI N460GTX Cyclone 1GD5/OC iyidir sessiz fanlı serinda çalışır ama bulursan gigabyte o.c 460da alabilirsin gtx 460da en çok tutulan seridir çift özel fanlı o.clide... gtx460larda se kırpılmış versiyonlar uzak dur

Alıntıları Göster
    MSIGTX460 Hawk almaya karar verdim, core clock yüksek, vede çift fanı var yüksek miktarda oc yapabilirim, sizce kaçlık bir psu gerekir ? şuanki 350w
    yanına 550w yeterli olurmu ?

ve bu kartı nerden temin edebilirim, vatanda var ama stoklarda yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omletster -- 4 Temmuz 2011; 3:44:23 >

• quote:

MSIGTX460 Hawk almaya karar verdim, core clock yüksek, vede çift fanı var yüksek miktarda oc yapabilirim, sizce kaçlık bir psu gerekir ? şuanki 350w

Alıntıları Göster
    550 watt Psu yu ne kadara alıcaksınız bilmiyorum ama, eğer 70-75 dolar gibi bir şeyse 5-10 dolar daha katıp aşağıdakilerden birini almanızı öneririm,

KASA - PSU:THERMALTAKE Litepower 600W ATX 2.3 APFC 12cm Fanlı PSU W0355RE 75 $ ( 121,88 TL)
    KASA - PSU:HIGH POWER 600W Performance, 12cm Fan, Aktif PFC PSU (HP-600-G12S) 79 $ ( 128,38 TL)

Benim tavsiyem high-powerdan yana.Thermaltake'nin Litepower serilerine göre parça kalitesi az daha yüksek ve verimlilik daha fazla.Thermaltake 600 watt %65 verimlilik sağlarken,HighPower 600 watt ise %80 verimlilik sağlayabiliyor.

Ekran kartı olarak ise,

Vatandaki kampanyadan dolayı,

Msi GTX460 1gb/OC DDR5 Cyclone =KDV Dahil 374 TL
    Msi GTX460 1gb/OC DDR5 Hawk = KDV Dahil 407 TL
    GIGABYTE GTX460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı = KDV Dahil 384 TL

Ben abim için şirkete GTX460 Cyclone aldırdım.Çok memnun ekran kartından,Isınma problemi ve ya başka bir problem yok.Zaten özel soğutmalı kartlar,referans tasarımlılara göre ortalama 10-15 derece soğuk olurlar en fazla.Hawk'da,Cyclone'ye göre 5 derece falan soğuk çalışır.Bana kalırsa 407 TL hawk'a vermeyin derim.

Tek fan isterseniz Cyclone,Çift fan isterseniz Gigabyte tercih edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 4 Temmuz 2011; 8:45:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

550 watt Psu yu ne kadara alıcaksınız bilmiyorum ama, eğer 70-75 dolar gibi bir şeyse 5-10 dolar daha katıp aşağıdakilerden birini almanızı öneririm,

KASA - PSU:THERMALTAKE Litepower 600W ATX 2.3 APFC 12cm Fanlı PSU W0355RE 75 $ ( 121,88 TL)
    KASA - PSU:HIGH POWER 600W Performance, 12cm Fan, Aktif PFC PSU (HP-600-G12S) 79 $ ( 128,38 TL)

Benim tavsiyem high-powerdan yana.Thermaltake'nin Litepower serilerine göre parça kalitesi az daha yüksek ve verimlilik daha fazla.Thermaltake 600 watt %65 verimlilik sağlarken,HighPower 600 watt ise %80 verimlilik sağlayabiliyor.

Ekran kartı olarak ise,

Vatandaki kampanyadan dolayı,

Msi GTX460 1gb/OC DDR5 Cyclone =KDV Dahil 374 TL
    Msi GTX460 1gb/OC DDR5 Hawk = KDV Dahil 407 TL
    GIGABYTE GTX460 GDDR5 1GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı = KDV Dahil 384 TL

Ben abim için şirkete GTX460 Cyclone aldırdım.Çok memnun ekran kartından,Isınma problemi ve ya başka bir problem yok.Zaten özel soğutmalı kartlar,referans tasarımlılara göre ortalama 10-15 derece soğuk olurlar en fazla.Hawk'da,Cyclone'ye göre 5 derece falan soğuk çalışır.Bana kalırsa 407 TL hawk'a vermeyin derim.

Tek fan isterseniz Cyclone,Çift fan isterseniz Gigabyte tercih edin

Alıntıları Göster
    illa gtx 460 alınacaksa gigabyte oc alın derim.hem ucuz hemde kalite.

• quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

illa gtx 460 alınacaksa gigabyte oc alın derim.hem ucuz hemde kalite.

Alıntıları Göster
    valla ben sapphire 6850 alman taraftarıyım. o da 350 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Güneş

valla ben sapphire 6850 alman taraftarıyım. o da 350 tl

Alıntıları Göster
    400 tlyi geçmicek tüm kartlara açığım ama daha çok nvida yı tercih ediyorum
    internette testlere baktıgımda hawk gtx460 ların en iyisi gibi görünüyor
  • quote:

350w yetmez minimumda 450watt real şart kartların 2adet 6pın çıkışları var ve 12v 27a istiyorlar minimumda

500watt iadel ucuzda kaliteli olarak 1:

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500.%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

2:

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

• quote:

quote:

350w yetmez minimumda 450watt real şart kartların 2adet 6pın çıkışları var ve 12v 27a istiyorlar minimumda

500watt iadel ucuzda kaliteli olarak 1:

http://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500.%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904

2:

http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

Alıntıları Göster
    bu kartı nerden temin edebilirim nereye baksam stoklarda bitmiş. bağzı sitederde 200tl gibi komik paralar var, güvenemiyorum

• quote:

bu kartı nerden temin edebilirim nereye baksam stoklarda bitmiş. bağzı sitederde 200tl gibi komik paralar var, güvenemiyorum

Alıntıları Göster
    200tlye kimse gtx 460vermez alırsanda boş kutusunu yollarlar sahibinden.com gibi sitelerden ise ayrı uzak dur boş ilanlar sahte ilanlar çokdur orda forumun 2.el bölümündeki üyelerin sattığı kartlara bakın ozaman ama gtx 460 msi ve gigabyte piyasada hala olması lazım

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-44869-MSI-N460GTX-Cyclone-1GD5-OC--GTX-460--1-GB--GDDR5--256-Bit--Ekran-Karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

• quote:

200tlye kimse gtx 460vermez alırsanda boş kutusunu yollarlar sahibinden.com gibi sitelerden ise ayrı uzak dur boş ilanlar sahte ilanlar çokdur orda forumun 2.el bölümündeki üyelerin sattığı kartlara bakın ozaman ama gtx 460 msi ve gigabyte piyasada hala olması lazım

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-44869-MSI-N460GTX-Cyclone-1GD5-OC--GTX-460--1-GB--GDDR5--256-Bit--Ekran-Karti.html

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n460oc-1gi-gtx460-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=47693

Alıntıları Göster
    vatana, gold a veya eksene, mağzaya gitsem bulabilirmiyim

• quote:

vatana, gold a veya eksene, mağzaya gitsem bulabilirmiyim

Alıntıları Göster
    link verdiğim yerlerdeki siteden iletişim bölüğmünden ulaşın elbet yardım ederler benden bu kadar:)
  • quote:

link verdiğim yerlerdeki siteden iletişim bölüğmünden ulaşın elbet yardım ederler benden bu kadar:)

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • quote:

teşekkürler

Alıntıları Göster
    gtx 460 ı arkasındaki güç bağlantılarını takmazsam ne olur ?
    350w da kartı çalıştırırsam ne olur ?
    gtx 460 ile 9600gt yi sli yaparsam herhangibir performmans artışı yaşarmıyım, veya düşüşü
    eğer düşüş yaşarsam ,9600 yı sadece fizik kartı olarak kullansam olurmu

bunlarda son sorularım , yarın almaya gidicem ,veya netten sipariş vercem
  • quote:

gtx 460 ı arkasındaki güç bağlantılarını takmazsam ne olur ?
    350w da kartı çalıştırırsam ne olur ?
    gtx 460 ile 9600gt yi sli yaparsam herhangibir performmans artışı yaşarmıyım, veya düşüşü
    eğer düşüş yaşarsam ,9600 yı sadece fizik kartı olarak kullansam olurmu

bunlarda son sorularım , yarın almaya gidicem ,veya netten sipariş vercem

Alıntıları Göster
    Öncelikle Ek güç girişlerini takmadan kartı çalıştıramazsınız.Pc'yi o şekilde açarsanız kartın fanları %100 de dönecektir ve ekrana kırmızı yazı şeklinde yeteri kadar güç sağlanamadı gibi bir şey yazması lazım.

2. soruya cevap ise,9600gt yi phyx kartı olarak kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Öncelikle Ek güç girişlerini takmadan kartı çalıştıramazsınız.Pc'yi o şekilde açarsanız kartın fanları %100 de dönecektir ve ekrana kırmızı yazı şeklinde yeteri kadar güç sağlanamadı gibi bir şey yazması lazım.

2. soruya cevap ise,9600gt yi phyx kartı olarak kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    peki güç kablolarını takıp, 350w psu luk bir sistemde açarsam, kart çalışırmı _?

• quote:

peki güç kablolarını takıp, 350w psu luk bir sistemde açarsam, kart çalışırmı _?

Alıntıları Göster
    aynı sıstem bende vardı...asus gtx 570 aldım.işlemcım phenom x2 555 uyum sorunu yasamıyorum.makına akıyor su an.bıraz power fanı basımı sısırıyor.600w coolermaster. tam sınırdayım:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.