Şimdi Ara

EKran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Hazır Vatan'da indirim varken kenarda uzun zamandır duran paramı değerlendirme vakti geldi diye düşünüyorum. Çok sık oyun oynayan birisi değilim ama aklıma estiğinde yeni çıkan oyunları da takılma vs. olmadan denemek isterim. Emektar 9500GT artık buna pek imkan vermemeye başladı. 150 TL bütçe ile tercih edebileceğim en iyi ekran kartı hangisidir? (Gönül 6850 ister ama daha uzunca bir zaman para ayarlayabileceğimi sanmıyorum) Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler...

AMD Phenom II 965 3.2GHz
    Kingston 2 x 2GB
    FSP SAGA II 500W

• quote:

Orijinalden alıntı: cankatlı

Selamlar arkadaşlar. Hazır Vatan'da indirim varken kenarda uzun zamandır duran paramı değerlendirme vakti geldi diye düşünüyorum. Çok sık oyun oynayan birisi değilim ama aklıma estiğinde yeni çıkan oyunları da takılma vs. olmadan denemek isterim. Emektar 9500GT artık buna pek imkan vermemeye başladı. 150 TL bütçe ile tercih edebileceğim en iyi ekran kartı hangisidir? (Gönül 6850 ister ama daha uzunca bir zaman para ayarlayabileceğimi sanmıyorum) Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler...

AMD Phenom II 965 3.2GHz
    Kingston 2 x 2GB
    FSP SAGA II 500W

Hocam size şöyle söyleyeyim...sizin ekran kartını 50 tl ye ikinci elden satarsınız...vatandan 200 tl ye bir hd5770 alır keyfinize bakarsınız ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.