Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili dh forum üyeleri sizden isteğim sistemime göre soracağım soruları yanıtlamanız.Zamanında vatandan almıştım sistemi o zamandan bu yana 4gb olan rami 8 e yükselttim sorularım şunlar
    1-Kasam casperin normal kasası acaba alıcağım ekran kartı kasma sığarmı?
    2-500 tl ye gtx560 amp! düşünüyorum o civarlarda 75 tl oynamayla hangi kartı önerirsiniz?
    3-psu nekadar bilmiyorum nasıl öğrenirim?

Şimdiden teşekkürler...

Ekran kartı önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azkaban -- 23 Ağustos 2012; 20:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Azkaban

Merhaba sevgili dh forum üyeleri sizden isteğim sistemime göre soracağım soruları yanıtlamanız.Zamanında vatandan almıştım sistemi o zamandan bu yana 4gb olan rami 8 e yükselttim sorularım şunlar
    1-Kasam casperin normal kasası acaba alıcağım ekran kartı kasma sığarmı?
    2-500 tl ye gtx560 amp! düşünüyorum o civarlarda 75 tl oynamayla hangi kartı önerirsiniz?
    3-psu nekadar bilmiyorum nasıl öğrenirim?

Şimdiden teşekkürler...

Ekran kartı önerisi

Kasa Normal casper kasa demişssin ama resim model felan yokmu .

PSU ÖĞRENMEK İSTİYOSAN KASANIN İÇİNİ AÇIP BAKCAKSIN PSU KAÇ W DİE BAŞKA BİR YOL YOK DİE BİLİYORUM .

•  Ekran kartı önerisi

kasa bu
  • İlk olarak yeni bir kasa ve PSU al PSU 550w veya 650w olsun. Kasa'da güncel kartları boğmadan serin tutsun.

İkinci olarak da asla 560 AMP gibi bir karta 500TL civarı para verme. Tüm bu söylediğim şeyleri forumun ikinci elinden kovala. Gerekirse kasa ve PSU için dahili bileşenlere konu aç oradan sana ikinci el kasa ve PSU önerelim. 500TL'ye tüm bunları alma şansın olur ekran kartı dahil

• Ben en iyisi birazdaha (bi 500 daha :D) toplayıp iç dış düzenleme yapayım:D
  • Arkadaşlar bu konude pek bilgili değilim ama size bir soru sormak istiyorum benim Nvidia Geforce 405 ekran kartım ve İntel i5 2400 işlemcim var güç kaynağımda 400W ama ekran kartımı değiştirmek ve gtx560 almak istiyorum bi kaç kişiyle konuştum ve 600 W bir güç kaynağı almam gerektiğini söylediler.Sizce 400 yetermi yoksa 500 yada 600W mı almalıyım? Not:Anakartımın modelini bilmiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt. Italy

Arkadaşlar bu konude pek bilgili değilim ama size bir soru sormak istiyorum benim Nvidia Geforce 405 ekran kartım ve İntel i5 2400 işlemcim var güç kaynağımda 400W ama ekran kartımı değiştirmek ve gtx560 almak istiyorum bi kaç kişiyle konuştum ve 600 W bir güç kaynağı almam gerektiğini söylediler.Sizce 400 yetermi yoksa 500 yada 600W mı almalıyım? Not:Anakartımın modelini bilmiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

gercek guc veren 500-550 600 wat yeterlıdır.
    600 bıraz fazla olabılır fakat göz cıkartmaz.
    hightpower
    seasonic
    gıbi markaları tercıh edınız psu alırken.
  • 500 tl ye amp alacağına 20 lira daha koy 560 Ti modelini al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.