Şimdi Ara

EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CPU:Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
    RAM:1.9 GB
    GPU:Intel(R) G41 Express Chipset (PS3.0/VS3.0)
    VRAM:64 MB
    ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTI ALICAM AMA COD BLACK OPS 2 Yİ BATLEFİELDI 3 KASMADAN OYNAMAK İSTİYORUM HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ ?
    HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

• powersuplayınız nedir? tam marka ve model. teneke psu lardandır muhtemelen.
    cpunuzu ve powerınızıda hesaba katarak.
    hd6670 öneriyorum size.
    http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11192-11-20g-hd6670-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57532
    1 gb lık modelini daha ucuza başka bıryerdende bulabılırsenız satın alınız. 2 gb ile 1 gb arasında bu modellerde bır fark yoktur.
  • GTX650
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekizen

CPU:Pentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
    RAM:1.9 GB
    GPU:Intel(R) G41 Express Chipset (PS3.0/VS3.0)
    VRAM:64 MB
    ARKADAŞLAR BEN EKRAN KARTI ALICAM AMA COD BLACK OPS 2 Yİ BATLEFİELDI 3 KASMADAN OYNAMAK İSTİYORUM HANGİ EKRAN KARTINI ÖNERİRSİNİZ ?
    HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

kasmadan demşsin ama çözünürlük belli değil. fullhd de o işlemci ile mümkün değil. Hd ready de daha performans verebilir. İşlemcine göre f/p kart saphire 7770 olur, veya vatanın indirimi ile stoğa girdiğinde gtx 650ti olabilir. İşlemcini overclock yapabildiğin kadar zorlamanı öneririm. Kısıtlama yaşamaman için oc şart. 3.4ghz görürsün bence stok soğutma ile,umarım anakartın elverir. Oc yapamazsan belirt, 7750 falan önerelim.Tabi psu belli değil. En az 450w veya üzeri gerçek bir psu gerekir. Bu arada mhz i uygun 1 veya 2gb daha ram ekle boş slot varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 22 Nisan 2013; 0:37:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.