Yeni ekran kartı almayı dusunuyorum. Yeni çıkan online oyunları(Üst düzey oyunları kastetmiyorum) oynayamıyorum su anki ekran kartımın performansı ile.Orta düzeyde, Yeni çıkan online oyunları kasma ve takılma olmadan oynayabileceğim bir ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? Not:Şu anki kullandığım ekran kartı modeli: asus eax1550
İşlemci, kasa powerı ve bütçe nedir ?
Bütçeniz nedir ona göre yardım edelim...
asagı yukarı 150 tl bi bütcem var. pc özellikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chekici -- 16 Mayıs 2013; 12:27:11 >
islemcin zayif bu yuzden bu kart olabilir butcene de uygun.
İlgilenen arkadaslara tesekkur ederim. Öyle pek fazla donanım bilgim olmadıgı icin pek yardımcı olamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın.Kullanmakta oldugum ekran kartının vasat bir ekran kartı oldugunu soylediler sadece oyun performansını bir nebze arttıracak orta düzeyde bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Bugün Neverwinter adında bir oyun indirdim çok düşük sistem gereksinimlerinde bile oynanan bir oyun oldugunu söylediler fakat o oyunu bile ekran kartım sayesinde oynayamıyorum.Dediğim gibi üst düzey oyunlar icin aramıyorum ekran kartını şöyle en azından grafik ayarlarını düşürerek dahi oynayabileceğim ekran kartı olsun yeter.Bide su an kullandığm ekran kartı hakkında ne düşünüyorsunuz.Yukarda resimde pc özellikleri var yardımcı olursanız sevinirim.
Doğrudur 6 yıldır kullanıyorum bilgisayarı. Önerin icinde teşekkürler arkadaşım. Başka cvp gelmesse bunu alırım heralde :)