Şimdi Ara

Ekran Kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır kullandığım Gigabyte GTX 460 kartım bir kaç gündür artifact vermeye başladı. yeni bir ekran kartı arıyorum fakat yeni çıkan kartlardan bilgi olarak çok çok uzaktayım epeydir piyasa araştırması yapmıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var

aklımda bütçeme uygun bu kart var
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6282

hep nvidia kullandım genel anlamda nvidia dan memnunum amd ekran kartlarını hiç kullanmadım.

sistem bileşenlerim
    AMD Phenom x6 1100T
    Asus M5A97 Evo
    4GB Corsair Vengence
    Güç Kaynağı 750 Watt

Fiyat limitim 450-600 TL arasında

ayrıca mevcut ekran kartımdaki sorunu çözebilecek önerileriniz varsa memnun olurum çünkü şu ara yeni bir ekran kartına açıkçası para harcamak istemiyorum.

arızayla ilgili görsel ekliyorum umarım açıklayıcı olur.

Ekran Kartı önerisi

• freemen41 F kullanıcısına yanıt
    r9 270x al geç.
  • freemen41 F kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun bir çok olası seçeneklerinden biride ısınma olabilir tabi ram ve gpu ısılarını kontrol et
    ekran kartını sök bir güzel temizle termal macunu yenile kasa belki fayda verir
  • Hocam kartı sök sogutucu komple önünü aliminyum folyo ile kapla at fırına 250 260 derecede yarım saat pişir düzelebilir kartın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    fırınlama konusunu duymuştum ama evde fırın yok maalesef. kartın durumu görselde gördüğünüzden daha beter hale geldi dün akşam bu konuyu açtıktan sonra. temizleme işini denedim fakat etkili olmadı. linkte verdiğim gtx 660'ı bugün sipariş verdim inventus'tan. yarın muhtemelen elimde olacak. öneri ve yardımlar için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.