Şimdi Ara

ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşaalr asus r9 290 nasıl bir ekran iyimi verdiğimiz paraya değermi kullanan arkadaşlar önerirmi? ekran kartını oyun için alıcağım ya da bu fiyatlarda sizin önerebileceğiniz ekran kartı varmıdır? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-directcu-ii-oc-4gb-gddr5-512bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis linkide burada arkadaşlar 1300tl çıvarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredewilx123 -- 18 Ağustos 2014; 12:03:44 >

• tercih nvidia 'dan yana olmalı yazılımlar falan nedeni ilede bu kartta işini görür yarı yolda bırakmaz senı hayrlı olsun sımdıdıen
  • hkkbz44 kullanıcısına yanıt
    yazılım derken nasıl bir sorun ortaya çıkar
  • sorun cıkmaz sadece nvidianın yazılımları ıyı gotuntu bakımından ama bu kartta senın ısteklerıne hıtap edecekdır . kötü degil yani merak etme sorun cıkmaz
  • başka önerisi olan varmı?
  • sisteminin tamamen yazarsan 290'a yeter mi diye bakabiliriz.290 guzel kart yerine alabilecegin tek kart o ayarda nvidia 780 modelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sisteminin tamamen yazarsan 290'a yeter mi diye bakabiliriz.290 guzel kart yerine alabilecegin tek kart o ayarda nvidia 780 modelidir.

ben 2500 tlye sadece kasa amd sistem bir kasa toplayacağım ssd sonradan alacağım içinde bu ekran kartını düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredewilx123

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sisteminin tamamen yazarsan 290'a yeter mi diye bakabiliriz.290 guzel kart yerine alabilecegin tek kart o ayarda nvidia 780 modelidir.

ben 2500 tlye sadece kasa amd sistem bir kasa toplayacağım ssd sonradan alacağım içinde bu ekran kartını düşündüm

pek bir farklari yok 290 ile 780'in.amd olsun dersen 290, nvidia olsun dersen 780 ama 780 daha pahali sanirim.290'i 8350 ile kullanan gordum bir sorun yoktu benchmark meraklisi degilsen ve oyunlarda iyi olsun diyorsan.benchmarka gireceksen 4790k makine kurman lazim sonra 3dmark11 yapip bu islemci bu karta yetmiyor diye gelme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.