Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim pc'nin özelikleri yanılmıyorsam şunlar :

Markası Exper
    İşlemci: intel İ7-3770 3.40Ghz
    Ram :8gb
    Ana kartın modeli: H61H2-mv
    Ekran kartı : ATI HD 7350 (Yazmaya utandım :))

Arkadaşlar hazır pc aldım hata yaptım :( . Başka söylemem gereken bir şey varsa söyleyiniz 300 ile 450 tl arasından adam gibi oyun için bir ekran karı alacağımm tavsiyelerinizi beklerim...

• Güç kaynağınıda belirtki düzgün bir kart tavsiye edelim :D
  • psu da onemli ama hazir sistemlere kotu ekran karti taktiklari icin genelde 300w psu koyuyorlar.bu durumda 450 lira diyelim butcene psu icin bi 100 lira cikarip 350 liralik kart mi soyleyelim yoksa psu icin ayri butce bulabilir misin?
  • wat ve psu yu size nereden bulup söyleyebilirim ? lütfen kasayı aç demeyin açarsam garantisi gidiyor
  • kasayi acmadan ekran kartini nasil takmayi dusunuyorsun?eninde sonunda acilmasi lazim kasanin hem simdi kac watt bakman icin ki dedigim gibi 300w uzeri degildir ama kart ve yeni psuyu takmak icin servisine mi gotureceksin?
  • şu anda alıp almayacağımız kesin değil ama ondan galiba 300Wat olası lazım kasanın arkasında çalışma gerilimi 240V GÜÇ 300W yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkra -- 23 Haziran 2014; 20:30:37 >
  • 300Watt ise 750ti alabilirsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 400tl:
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html

monitorde sadece vga girisi varsa:
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx650ti-boost-directcuii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

+
    129tl:
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-eco-serisi-600watt-aktif-pfc-guc-kaynagi.html

529tl ye bunlari almani oneririm. ama ben 450tl yi gecemem dersen ek guc girisi istemeyen sinifinda en iyi kart olan gtx750ti'i takabilirsin. exper,casper,everest.. gibi kasalardaki psu lar cok kotu oluyor, sistem tam yukteyken gtx750ti'i tehlikeye sokabilecegini dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asisvénia -- 23 Haziran 2014; 21:00:29 >

• arkadaşlar biraz geç oldu ama aldım ekran kartını gold'tan 360 tl ye hepsiburadadan da psu yu sipariş verdim 100 tl ye 4-5 gün sonra o da gelecek ben şimdi ekran kartını taksam pc yi pek zorlamasam bi sıkıntı çıkar mı oyun falan açmasam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkra -- 1 Ağustos 2014; 16:32:07 >
  • alpkra kullanıcısına yanıt
    Riske gerek yok =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kartı aldın hocam ?
  • amd hd 7850
  • ekran kartı bana bakıyor ben ona bakıyorum uff içim gidiyor
  • Hangi modelini aldın hocam ?
  • Hocam keşke 2 gb olan modelini alsaydınız
  • gerek duymadım
  • corsair vs 550 psu + r9 270x ekran kartı al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

corsair vs 550 psu + r9 270x ekran kartı al keyfine bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.