Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda ekran kartım yandı arkadaşlar yeni ekran kartı alacagım. Cod MW4 vb oyunları acabilecegim. bi ekran kartı alacagım. 50-100 Tl arası 20 lira daha esnek olabilir. bi ekran kartı önerebilir misiniz?
     Ekran Kartı Önerisi Bekliyorum

sistem bu
    İyi forumlar..
    https://store.donanimhaber.com/f3/30/c8/f330c8e272b5e141b0b57f494400bb59.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihanyz -- 31 Ocak 2012; 14:27:08 >

• Arkadaşın önerdiği kartı al bence
  • Çok teşekkür ederim peki direk alsam kendim taksam sisteme uyumlu olurmu acaba?
  • Takabilirsin fakat ilk önce eski ekran kartının drivelerini sil sonra yeni ekran kartının drivelerini yükle...
  • Arkadaşlar Yukardaki Ekran Kartı GDDR3 bnm sistemim DDR2 bu baştaki G fark yaratıyomu yani alsam çalısırmı çalısmazmı.
  • ekran kartı ram i ile sistem ram i birbirinden bağımsız..anakart pci-e16x yuvaya sahip ise yukarıda önerilen 5670 i alabilirsin,ram le bir alakası yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

ekran kartı ram i ile sistem ram i birbirinden bağımsız..anakart pci-e16x yuvaya sahip ise yukarıda önerilen 5670 i alabilirsin,ram le bir alakası yok

Teşekkür ederim bilgi için şuanda ekran kartı yok bilgisayarda. birşey soracagım anakartın pci-e16x yuvaya sahip oldugunu nerden anlarım
  • kasayı açıp bakarak anlayabilirsin yada modelini söylersen oda olur..amd x2 3600 kullandığın anakartta olmaması pek mümkün değil ama yinede bakalım dersen google a -cpuz- çıkan programı indir ve çalıştırınca mainboard sekmesinden anakartın marka modelini buraya yaz yada kasanın yan kapağını açıp resimdeki slottan varmı diye bakabilirsin

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0c/PCI_und_PCIe_Slots.jpg

http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2008/05/23/fox/slots.jpg

resimdeki sarı uzun slot,elbette çok farklı renklerde olabilir

• Programı indirdim Mainboardda bunlar yazıyor

Mainboardt: Gigabyte Technology. GA-m51GM-S2G A2
    Chipset:NVIDIA GeForce 6100 Southbridge NVDIA nForce 410/430 MCP A3
    Ram ise: DDR2 3072 MBytes 334.9MHz Single
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihanyz

Programı indirdim Mainboardda bunlar yazıyor

Mainboardt: Gigabyte Technology. GA-m51GM-S2G A2
    Chipset:NVIDIA GeForce 6100 Southbridge NVDIA nForce 410/430 MCP A3
    Ram ise: DDR2 3072 MBytes 334.9MHz Single

uyum sorunu yok
  • Cevaplar için teşekkürler anakartın üstünde ekran kartı varmıdır acaba verdigim bilgilerden anlaşılabilirmi. çünkü şuanda ekran kartı yok gözüküyor. onboarda taktım monitoru. driverı yüklesem ekran kartı gözükürmü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.