Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerisi ryzen 5 3600 için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum para sıkıntım var. monitör 1 sene sonra anca değişirim. ben ne alayım bilmiyorum. monitör özellikleri atıyorum cevap yok anakart özelliklerini atıyorum cevap yok. milletin tek dediği rx 6600 xt al. yaw biri demiyor arkadaş bunun dar boğazı olabilir. monitör 60 hz destekliyor. bu adam ne yapar demiyor. kaç gündür kafayı yiyecem artık

• 60 hz monitörde alacağın her fazla fps boşa gidecek. Amd’ye sallayıp işlemciyi r5 3600 seçmek de tirajikomik olmuş.

Alacağım maksimum ekran kartı 1660super olsun daha üstünü boşuna alma. Forum ikinci el kısmında 2500-3000 civarına 1660super ilanları açılıyor, onlara bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 17 Temmuz 2023; 12:35:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • casrow kullanıcısına yanıt
    Hocam kafanı karıştırmana gerek yok. Amd istemiyorum diyorsun o yüzden sana ryzen 3600ü çok darboğaza sokmayacak kartı söyledim. Monitörü upgrade yaparsın sıkıntı olmaz. Anakartınla ilgili herhangi bir sorun da olmaz. Sen tak-çalıştır kart istiyorsun o zaman 2060 super alıp geçicen. Hiç yorma kendini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1080P'de yazılan kartlar boşa gidecekmiş sfsfsfs AMD'nin kendi sitesinde 6600XT için yazan cümle "AMD Radeon™ RX 6600 XT Designed for 1080p Gamers" ben Rx580'den geçtim 6600XT'ye anca rahatladı PC. 570 al diyo bide :D

Soruların cevapları benim monitör LG IPS236 23 5ms 60 Hz. Şimdi Apex Legends, CS, Valorant 144 Hz olsun akayım gibi olayların yoksa monitörü kafaya takma. Ben açık söyleyeyim, ViP cafelerde 3080'li Asus'un ultra mega 240 Hz monitörlerinde Apex oynadım öyle vayy be neymiş be demedim. 60 Fps standart bi oyuncu için gayet yeterli.

Arkadaş demiş Gen4 ekran kartını Gen3 anakartta kullanmanın bir dezavantajı henüz yok. Zaten konuştuğumuz kartlarda bunu gözle görmen imkansız.

Özet geçeyim, işlemcimiz ve ram aynı Rx580 kartım vardı güncel oyunları Medium-Low arası açardı.

Rx6600XT aldım Medium-High oldu

3600 yada 6600XT altına aldığın her kart seni kesinlikle tatmin etmez.

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Dostum amd işlemci başarılı bir şey bilmeden sende ordan sallama. Amd 2 tane ekran kartı kullandım çok zarar ettim sıfır kartlarda hemde. Psikolji hakkında bilgin var ise biz hayvan değil insanız. İnsan bir daha başına kötü bir şey gelsin istemiyor. Sonuçta paramı sen vermiyorsun. Araştırıyorum öğrenmeye çalışıyorum.

RX 6600 XT karta karar vermiştim. Taaki bana dar boğaz olur performans düşer watman hatası alırsın diyene kadar.

Sahibinden kart aldım sapphire param güvende ile almasaydım demekki dolandırlacaktım. Adam bana bambaşka bir kart göndermişti. Kimsem yok referans olsun yardımcı olsun.

BİR DAHA SÖYLÜYORUM BU TOPLANILAN SİSTEME DAR BOĞAZ YAPMAYACAK EKRAN KARTI HANGİSİDİR.

AMD İSE VERİN ÖNERİYİ TAMAM RİSK ALICAM VALLA BUNALIMA GİRDİM ARTIK YETER YA.

1 SENE SONRA MONİTÖR DEĞİŞECEĞİM. Maddi durum el vermiyor bende farkındayım fps gideceğinin ne yapalım ülkenin ekonomik durumu ortada.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

bütçem ekran kartı için 4 bin tl. 2250 tl şuan var ben kpss sınavının bitmesini bekliyorum satılacak parçalarım var.

Ben pubg valorant gibi oyunlar oynamıyorum günlük 1 - 2 saat takılacağım zaten.

dead space metro redux doom 4 resident evil gibi oyunları oynamayı seviyorum. Ultra hastası değilim. her türlü oynanıyor.

Oyun donmasın kasmasın bir şey istemiyorum.

TOPLADIĞIM SİSTEMİ SANA ZAHMET BİR DAHA İNCELE BEN HANGİ EKRAN KARTINI ALAYIM.

AMD de de olsun tamam ikna ettiniz beni. RX 6600 XT HANGİ MODEL ALINMALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casrow -- 17 Temmuz 2023; 21:11:33 >

psu 550 wat yetmez

• power eger gold vs olsaydı yeter diyecektim ama bu şartlarda zorlar. limitinde diyeyim. bu şekilde kartı alır ve kullanırsanız zaten wattman almanız normal.

160 ekran kartı

100 de işlemci çeker.

100 de sistem çekse ucu ucuna diyeyim. 6600 den yukarı çıkmayın bence. iyi forumlar.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

Dostum rx 6600 xt alsam peki sorun olur mu ?

Psu açısından da düşün ?

o psu ile olur. kaliteli gold olsa sorun olmazdı... güvenilmez yani o powera. işte bu ürünlerden dolayı wattman alınıyor.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

İlk defa senden duydum bunu bana çoğu arkadaş PSU yeterli güzelmiş dediler. Bu insanlar niye böyle yapıyorlar anlam veremedim.

RX 6600 XT ALMAYA KARAR VERDİM. çok övüyorlar umarım pişman olmam

hocam herşeyde bir kıstas bir geçer değer vardır. powerlarda 80+ gold platinyum vs genelgeçerdir. sizin powerde bunları geçtim bronz silver bile yok. teknik olarak anlatayım.

550w. tam yükte 500w veririm diyebilmesi için gold olması lazım.

silvera düşerse 450.

eger bunlar yoksa aşağısını siz düşünün. hemde stabil böyle hep 450 olarak düşünün. bu dalgalanırsa aynı voltaj dalgalanması gibi işte wattman hatası yok donma kilitlenme vs oluyor. 350 ye düşüp geri 440 çıktığını düşünün. bu verimliliği yakalayan piyasada zibille power var. sizin power bunlardan birisi değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.