Bildirim
Ekran kartı overclock tavsiyesi -->
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperen4571
Arkadaşlar ekran kartıma ne kadar overclock yapabilirim ? Yapan yada bilen arkadaş lar varsa yardımcı olabilirlermi ?
oc yapsanda bişey fark etmez. oc yaparken 20 şer mhz attrırıp test edeceksin. bence oc yerine 5770 al. oc düşünme -
Yani şuan ekran kartı alamam ancak bozulması lazım bende düşündüm ki biraz performans artışı sağlayabilirim belki -
Rivatuner ile ! işaretine kadar getir birşey olmaz merak etme ben hd2600pro öyle kullanıyorum. -
O zaman şunu sorayım riva tuner ile yaptım ancak pc her kapanıp açıldığında gidiyordu ayarlar tekrar yapmak zorunda kalıyordum . Bunun çözümü nedir acaba ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: alperen4571
O zaman şunu sorayım riva tuner ile yaptım ancak pc her kapanıp açıldığında gidiyordu ayarlar tekrar yapmak zorunda kalıyordum . Bunun çözümü nedir acaba ??
Windows başlangıçta aktif et gibi buton olacak ona tik koyacaksınız ayarı yaparken. -
Ya onu tıklayorum ama olmuyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X