Şimdi Ara

Ekran Kartı-Oyunlarda Takılma-Yeri Bura Değil Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Önce Nereye Açacağımı Bilmedim Adminler Silmese Ve Konunun Yeri Neresiyse Oraya Taşırlarsa Çok Sevinirim...

Şimdi Eskiden 80Gb Hdd Kullanıyordum Ekrankartım 1Gb Ram 2Gb Olarak Görünüyordu. Xp Kullanıyordum Bu Sırada.
    Daha Sonra 500Gb Hdd Aldım Win 7 Kurdum 1.7Gb Ekran Kartı Oldu 2Gb RamHala Aynı. Eskiden Oyunlarda Kasmazdı Şimdi Online Oyunlarda Kalabalık Mob Grobları kalabalık Playerin Görünce Takılmaya Başlıyor İstemeden DeliOluyorum. Ayrıca Bilgisayar Açılırken Dosyalar 1 Dk Da Felan Geliyor Bu Canımı Sıkmaya Başladı. Ayrıca Yeni Bir Power Almıştım [Bilgisayacım Var Ben Sormadan O Kendi Aldı] 165W lık Power Pc Kedi Kendine Kapanıyor Res Atıyor Bazen. Birde Bir Oyun Var [İsmi LOL] o Oyun Açılır Açılmaz Pc Res Atıyor Kendine. Ve Bir Süre Açılmıyor Beni Zorluyor Açılırkende Sorun Giderici Programı İle Açılmasını Öneriyor Felan...

Sorunlarm Yukardaki Gibidir Yardım Edecek Varsa Çok Sevinirim.
    Not: Adminler Dediğim Gibi Konunun Yeri Burası Değil Faka Nereye Açacağımı Bilemedim Eğer Konun Yei Nereyse Silmeyip Oraya Taşırsanız Sevinirim...

• Gerçi donanım bileşenlerini yazmamışsın ama o psu'yu değiştir.350w+ bi psu al

Sorunların yinede devam ederse win xp'ye geri dön.

Win 7 boşta 1gb'a kadar ram kullanır,ekran kartına da bir kısmı paylaştırılmış,yetmiyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.