Şimdi Ara

Ekran kartı performans verirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD athlon(64) processors 3.2+2 ghz işlemci
    1024mb ram
    nVidia 6800GS ekran kartı var. bu sisteme ekan kartı alsam performans artışı olurmu yoksa ram ve işlemciyi değiştirmek mi gerekir? birde benim pc pcı-16 mı yoksa agp ekran kartımı destekler yada bunu nereden öğrenebilirm?bu konuda pek bilgim yok cevaplarsanız sevinirim.

ARKADAŞLAR ANAKARTIN MODELİNİ FALAN NEREDEN ÖĞRENİYORUZ BİR TÜRLÜ BULAMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 4 Aralık 2007; 17:44:45 >

• Araştirdiğim kadariyla ekran kartin PCI-e'dir. Fakat şu anda kullandiğin sistemin PCI-ex sürümü eski, yeni kartlarla dabogaz yapar özellikle işlemciyle.
  • çok saol araştırman için ama nasıl yani darbogaz neden çok mu kötü işlemci yada ne önerirsin. nasıl yükseltebilirm PCI-ex sürümünü?

EDİT: tmm buldum anakartım PCI-ex 16 yı destekliyor. şimdi PCI- ex 16 destekleyen bir ekran kartı aldığımda bi sorun kalmayacak değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 4 Aralık 2007; 18:03:37 >
  • arkadaşlar cevap verin bilen yokmu bu kadar kişiden??
  • evet piyasadaki pci-e 16x kartların hepsi uyumlu olur. ama o ram ve cpu darboğaz yapar. yani tutup da 8800gt alman mantıksız olur. 1 gb ram takviyesi ve x1950pro vb. öneririm.
  • 8600GTS düşünüyorum yeterli olmazmı sistem?
  • olur ama tam verim alamazsın karttan.
  • bende de athlon 3500 2gb ram var. 1 hafta içinde hd3850 alıyorum. ona da bi bak derim
  • hocam işlemcin çok iyi olmadığından dolayı çok pahalı ve kaliteli ekran kartı alma bence.X1950 pro işlemciye biraz overclock makinanı gayet güzel bir hale getirir kanımca.

kolay gelsin

• cevaplayın yardıma ihtiyacım varr hadi yaaa ekran kartı alıcam cevaplamanız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accord5 -- 6 Aralık 2007; 18:22:42 >
  • accord arkadaşım aynı dert bendede var ekran kartı alıcam çok yüksek bişi almak istiyorum ama işlemci hızını kesermi bilemiyorum ..i
    işlemci intel pentium d 3400 dual core
    1024 twinmos ddr533*2
    asus p5pl2 anakart
    bu sisteme alınabilecek en iyi kart tavsiyeleriniz nelerdir??bilgili arkadaşlar bi el atarsa çok iyi olur
  • arkadaşım tamam 8800 ler performanslı saglam kartlar ama pahalı bana göre
    nvidia 8600 yada daha uygun
    ati x1650pro DD3 kartları incelemeni öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd49344
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.