Şimdi Ara

Ekran kartı problemi yardım lütfen Hd6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba öncelikle.6 ay önce yeni aldıgım kart dün ilk defa problem çıkarttı.bütün güncellemeler tam.driverları silip tekrar yükledim.kartı söküp yuvasını temizleyyip tekrar taktım.kasanın içinde zerre toz yok.ekranda sarı çizgiler beliriyor dalgalanma şeklinde.saliselik bir çizgi ve sürekli çıkıyor yatay olarak.bu konu hakkında ne yapmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim. ekranda sorun yok başka pcde denemedim. kendi kasama başka ekran kartıda taktım yine sorun yok. servise göndermelimiyim.

• Kartın belleklerinde bir sorun var..

Evet vakit geçirmeden servise göndermeniz yararınıza olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncronix

merhaba öncelikle.6 ay önce yeni aldıgım kart dün ilk defa problem çıkarttı.bütün güncellemeler tam.driverları silip tekrar yükledim.kartı söküp yuvasını temizleyyip tekrar taktım.kasanın içinde zerre toz yok.ekranda sarı çizgiler beliriyor dalgalanma şeklinde.saliselik bir çizgi ve sürekli çıkıyor yatay olarak.bu konu hakkında ne yapmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim. ekranda sorun yok başka pcde denemedim. kendi kasama başka ekran kartıda taktım yine sorun yok. servise göndermelimiyim.

Bellıkı kartın bellegınde yada entegresınde sorun var. Garantiye gondermek en guzel yol.
  • teşekkür ederim yorumlarınız için . servisi aradım bugün endeks bilişimi onlarda ürünü yollamamı istediler. benimde aklımda ilk servis vardı ancak 15 20 gün beklemeden bu sorunla karşılaşıp çözmüş forumdan arkadaşlar varsa bilgi almaktı galiba tek çare servis. görüntü alıyorum almasına ama sarı çizgiler ve ultrada oynadıgım bfnin mediumda bile kasıyor olması beni tam çileden çıkarttı yoksa sarı çizgilere bile sabredebilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Kartın belleklerinde bir sorun var..

Evet vakit geçirmeden servise göndermeniz yararınıza olur.

teşekkür ederim yorumun için kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYGURSEL58

quote:

merhaba öncelikle.6 ay önce yeni aldıgım kart dün ilk defa problem çıkarttı.bütün güncellemeler tam.driverları silip tekrar yükledim.kartı söküp yuvasını temizleyyip tekrar taktım.kasanın içinde zerre toz yok.ekranda sarı çizgiler beliriyor dalgalanma şeklinde.saliselik bir çizgi ve sürekli çıkıyor yatay olarak.bu konu hakkında ne yapmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim. ekranda sorun yok başka pcde denemedim. kendi kasama başka ekran kartıda taktım yine sorun yok. servise göndermelimiyim.

Bellıkı kartın bellegınde yada entegresınde sorun var. Garantiye gondermek en guzel yol.

birde şöyle bir durum var sarı çizgiler bazen çok seri çıkıyor arada duruyor ve sonra tekrar devam ediyor. servis ilk taktıgında bu sarı çizgiler çıkmayabilir tespitini tam yapabilirlermi ? sorunsuz diye geri yollamasınlar bana aynı şekilde

• syncronix kullanıcısına yanıt
    video çekip cd ile felan gönderirseniz faydası olabilir belki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

birde şöyle bir durum var sarı çizgiler bazen çok seri çıkıyor arada duruyor ve sonra tekrar devam ediyor. servis ilk taktıgında bu sarı çizgiler çıkmayabilir tespitini tam yapabilirlermi ? sorunsuz diye geri yollamasınlar bana aynı şekilde

Sarı cızgıler ılk cıksın cıkmasın bı sorun varsa cozecekler mecbur. Kartta bır sorun varsa arıza testınde bellı olur. Gönderın hocam. Gonderırken bır kagıtta ıse butun cıkan sorunları onalra belırtın orayada yazın sarı cızgıler cıkıyor dıye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

video çekip cd ile felan gönderirseniz faydası olabilir belki

şuan paketledim yarın göndericem allah kısmet ederse sonuclarıda yazarım buradan aynı sorunu yaşayan arkadaşlara faydası olur artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sarı cızgıler ılk cıksın cıkmasın bı sorun varsa cozecekler mecbur. Kartta bır sorun varsa arıza testınde bellı olur. Gönderın hocam. Gonderırken bır kagıtta ıse butun cıkan sorunları onalra belırtın orayada yazın sarı cızgıler cıkıyor dıye.

yazdım kardeşim saliselik yatay çizgiler çıkıyor ve boşta iken yükte iken kasmalar oluyor diye not düştüm yeterli olacaktır bu not sanırsam. idarelik kart taktım suan onunla yazıyorum ama nerden baksan 10 15 belkide 20 gün origin oyunlarıma giremicem. başka not almamı gerektiren bir durum unutmussam bilgilendirirseniz sevinirim yarın allah kısmet ederse yolluyorum kargoyla. gönderirkende ben ödüyorum kargoyu onlar gönderirkende kendileri ödüyormuş. içine garanti belgesinide koydum orjinal kutusuna koydum bakalım hayırlısı artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.