Şimdi Ara

EKRAN KARTI SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın arkadaşlar saphhire ati radeon 9550 agp 256mb 128 bit 108ytl ve sapphire ati RADEON X1550 256MB 128 bit DDR2 AGP 201 ytl
    sorum şudur bu paralara bu kartlar agp 8x de ne kadar iyidir? Değermi değmezmi? başka kart düşünmüyorum şimdiden söyleyeyim saolun şimdiden :)

• Kartlari ne amac icin aliyorsun onemli olan bu ama oyun diyorsan 2side olmaz 7600GS sonic agp8x 210 ytl civari bunu alip overclockuda basarsin seni fazlasiyla tatmin eder
  • hocam bunu takıcamız sistem p4 2.6ghz 768ram şuanki ekran kartı 5200 yahu:) elimizde parada yok kredi kartı ile hepsiburdadan alıcaz o dediğin kartın olup olmadığını bilmiyorum ama en yüksek limit 200cıvarı kı overclock hiç dusunmuyoruz, bu 2 karttan hangisini tavsiye edersiniz onu merak ediyorum
  • Bu 2 karttan hiçbirini tavsiye etmem çunku hiçbiri yeni oyunlarda performans vermez
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=763 gir buraya bak o butçeye en iyi kart o forumuda biraz gezerek overclock yapmayi oğrenebilirsin yapmasi zor bişey degil overclock bile yapmasan bu kart o kartlara 100 basar kart su an stokta yok ama yakinda gelir veya satan baska siteler vardir biraz ararsan bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versalid -- 2 Mart 2007; 23:18:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.